Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aakk99

mój facet chce się kochać tylko oralnie

Polecane posty

Gość aakk99

jak w temacie.... czy to normalne?

Gość gość
Podnoszę temat ponieważ mam ten sam problem. Jestesmy razem prawie dwa lata. Zawsze w łóżku było wszystko ok sex kilka razy w tygodniu i to fajny namiętny ale od jakichś 3 miesięcy mój Pan oczekuje ode mnie pieszczot oralnych nie dając nic w zamian. Owszem sex się zdarza raz na 2-3 tygodnie ale to nie to samo. Robi wszystko na odwal. Mało tego, zawsze PO ubiera się i idzie do domu. Mowilam mu ze jest mi przykro, ze czuje się wykorzystywana, ze nie czuje z jego strony takich uczuc jak kiedyś ale on mi zawsze odpowiada ze nie jego wina ze nie mieszkamy razem. Dodam jeszcze ze w zyciu codziennym często się kłócimy. Zawsze o pierdoły. Gdy już mój Pan się pojawia to albo siada przed komputerem albo gra na tablecie. Jestem załamana. Nic do niego nie dociera!

Gość gość
Dałaś sobie odpowiedz,jestes mu potrzebna tylko do seksu,głupia,jak nic sie nie zmieni to go zostaw bo jak nie to on wkrótce zostawi ciebie,takie życie,babt są głupie,myśl o sobie nie o nim,nie zaspokajaj oralnie jak on ci nie daje nic w zamian,poniżasz sie tylko.Faceci nie szanują takich głupich.

Gość gość
10/10!

Gość gość
Nie wydaje mi się ze jest ze mna od 2 lat tylko dla sexu. Mamy wspólne plany, chcemy się pobrać ale z nim ostatnio cos się porobiło. Jego zainteresowanie mną i moimi potrzebamy strasznie zmalało. Nie wiem jak mam to naprawić. Pytalam kilka razy dlaczego tak jest ale on sam nie umie konkretnie odpowiedzieć. Kocham go nad życie i już dużo zniosłam z jego strony ale jestem coraz słabsza.

Gość gość
No właśnie ostatnio cos sie porobiło,to za chwile zobaczysz sama co się porobiło,albo jestes stanowcza albo tj.wyzej..........Ile ty masz lat kobieto,dziecko jestes czy slepa Gienia.

Gość gość
Na pewno nie o to chodzi, bo biore tabletki anty....

Gość gość
No właśnie chyba jestem ślepa! Ja mam 24 lata ON 30....

Gość gość
Oj wiem ze na pewno nie o to chodzi bo gdyby tak było to już na początku naszego związku cos było by można wyczuć. I tak nagle od tak stwierdził ze zastosuje antykoncepcje unikając sexu?! No przepraszam ale brzmi to głupio. Wydaje mi się ze problem leży gdzie indziej ale nie wiem gdzie. Nie znam na tyle męskiej psychiki żeby domyslac się co jest nie tak.

Gość gość
Jesteś tępą dziwką i do tego się tylko nadajesz :O Robisz wszystko co twój pan :P ci każe :D

Gość gość
Dziwki robią to za kase a ja z miłości i dlatego że lubie spawiac mu przyjemność, ale to taka mała subtelna różnica!

Gość gość
Ty lubisz mu sprawiać przyjemność a on tobie wcale.To chore!!!obudź sie,bo juz mnie denerwujesz dziecinko głupia,oj!będziesz ty ryczeć przez niego,ale przecież tego chcesz,współczuję głupoty.

Gość gość
Jesteś dziwką bo on cię traktuję jak dziwkę tylko darmową, ale to taka mała subtelna różnica :P

Gość gość
Liczylam bardziej na rade co zrobić, jak z nim porozmawiać, od czego zacząć niż na wyzwiska, ale ok, przyjmę to z godnoscia bo widocznie na to zasluguje... Pewnie macie racje, jestem d***** która robi wszystko co Pan karze. Pomoglo mi to niesamowicie. Tylko kulke w łeb!

Gość gość
Raczej ciężko rozmawiać robiąc loda, a ty tylko wtedy go widzisz, jak wtyka c***ałę do buzi, potem ubiera się i wychodzi:).

Gość gość
Spędzamy razem każdą wolna chwile. Nie robie mu loda codziennie tylko 2,3 razy w tygodniu a widujemy się po kilka godzin dziennie. po pracy, w weekendy i w ogóle. Rozmawiamy ale rzadko nawet bardzo.

Gość gość
Nie obciagaj,to po ślubie,jak zasłuży,zobaczysz jak to działa.

Gość gość
Cholernie sie boje ze on wkoncu mnie zostawi. Mowi ze kocha, przytula ale jakos nie widze zeby byl czuly na codzień. Tylko wtedy gdy ma ochote. A jak znajdzie sobie inna, lepsza, ladniejsza... sama nie wiem.

Gość gość
Jak sie nie weźmiesz w garść stanowczo to chyba cię to nie minie,krótko i na temat,jak będzie chcial orala powiedz,że nie masz ochoty,że masz ochotę na minetke,i zobaczysz jak on tez ochoty nie ma to ok nikt ochoty nie ma.Jak będzie miał ochotę na m to ty wtedy tez na oral jego.a wogole facet 30 powinien sie kuz żenić,jak nie chce to źle wróży