Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Często marze sobie że jestem chuda i uganiają się za mną faceci

Polecane posty

Gość gość

Nieraz zamykam oczy i wyobrażam sobie jaką bym była sexi laską jakbym była chuda,bez rozstępów,ze sterczącymi jak maszt jędrnymi piersiami itp. Że moja grubość i zwały na brzuchu to tylko jakiś sen i za niedługo się z niego obudze. Założyłam konto na zboczonym portalu i wstawiam tam nagie fotki bez twarzy żeby mnie nikt nie poznał bo tam pełno zwyroli którzy zawsze mnie komplementują. Tylko tam czuje się dowartościowana. Czuje się przegrana. A ćwiczenia g****o mi dadzą bo będe jeszcze bardziej jak Pudzian

Gość gość
To weź się za siebie a nie biadolisz

Gość gość
Zeby sie faceci za toba uganiali to bys musiala.cos w glowie miec a nie tylko sterczace cycki a uciebie kompletny pustostan....

Gość gość
Samej nie bardzo mi się chce,a z kimś to by mnie wyśmiał że po 3 min biegania wymiękam :| Nabieram zawsze ochoty i chudne jak wiem że jestem dla kogoś ważna,wtedy włącza mi się power do działania a tak to każde rozstanie skutkuje tym że wpadam w trans zajadania smutków. Przyszłam pobiadolić bo mam wyrzuty,znowu zajadam moje nieudane życie

Gość gość
no to do roboty - silownia 3 razy w tyg + dieta a jak nie to w domu cwicz . dla chcacego nic trudnego, marzenia od tak sie nie materializuja;d

Gość gość
Skąd możesz wiedzieć co mam w głowie skoro mnie nie znasz? Nie uważam się za pustostan

Gość gość
Dobijam powoli do 90 kg. Niejedna 40tka czy 50tka wygląda lepiej ode mnie

Gość gość
o k***a ja nie rozumiem jak mozna dopuscic sie do takiego stanu , co ty jesz ?

Gość gość
A ile masz wzrostu i lat?Nie wiem jak mozna sie tak zapuscic, lol, ja sie obudzilam przy wadze 65, 8 miesiecy i 15kg nie ma a specjalnie wielkich wyrzeczen nie bylo

Gość gość
Rozumiem, tez tak mam. Ja niby waze 50kg, ale tez nikt sie za mna nie ugania i nawet na portalach dla zboczencow mnie nie komplementuja. Nikt, nic, nigdy.