Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

totalna zalamka

Polecane posty

Gość gość

Witam. W sumie to nie wiem czemu akurat tutaj to opisuje. Czasem przeglądam to forum i widzę co sie dzieje, jak wiele osób sie podszywa, nasmiewa itp. Ale ja musze sie wygadac ale nie mam komu :( Poznałam super faceta. Na początku nie wiedziałam że jest taki fajny, długo nie chciałam sie spotakac. Ale w końcu to zrobiłam. I wiecie co ? Chyba sie zakochalam :( świetnie nam sie rozmawia, spędza razem czas, mamy podobne poczucie humoru. Jest czuly, opiekuńczy. Taki, o jakim zawsze marzylam. No ale to nie bajka i nie moze byc zbyt różowo. Dzieli nas dużą różnica wieku, on ma dziecko... A ja nie potrafie tego przegryzx. I boje sie reakcji mojej rodziny. Jestem młodziutka dziewczyna. Ńo i wczoraj sama nie wiem czemu strzeliłam focha, poklocilismy sie i zj***lam sprawę. Chce to odkrecic ale nie wiem jak :( czy ktos vyl w podobnej sytuacji ?

Gość gość
Po co ci facet z dzieckiem?

Gość gość
Wiem, tez mam takie odczucie, dlatego długo sie bronilam przed spotkaniem. Ale kurcze jeden dzień razem wystarczyl żebym sie przekonała że to jest TO.

Gość gość
Skoro jesteś tego pewna to brnij w to. Ale czeka cię sporo wyrzeczeń i będzie trudno.

Gość gość
Wiem ze tak bedzie. Boję sie tego bardzo. Ale nie potrafie przestać o nim myśleć. Nie chce byc prZez resztę życia na drugim miejscu. On i tak juz ma mało czasu dlq dziecka a dla mnie ? Tym bardziej nie znajdzie. To mnie najbardziej martwi. Mieszka blisko mnie i nie wyobrażam sobie spotykac go na ulicy czy w sklepie... Poza tym wczoraj chyba wszystko zj***lam między nami :(

Gość gość
tzn po ile macie lat autorko??

Gość gość
Ja jestem po 20 a on po 30. Dzieli nas niecałe 9 lat