Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcela 78787

Mam dosc tego idioty !!!!

Polecane posty

Gość Marcela 78787

Cale dnie w domu by siedzial.Mielismy na miasto jechac na zakupy nie zywnosc jakies ubrania itd....,zeby go z domu wyciagnac trzeba cudu!!! i wstaje k***a marudzi,ze chory ,ze to ,ze tamto ja juz znam te jego wymowiki.Za chwile mowi,ze chbce sniadanko,bo biedny chory !!!! mnie juz gotuje ,bo wiem,ze nic mu nie jest i nagle zalapal focha,bo nie chce mu zrobic jesc !!!!k***a a kim ja jestem on mi nie zrobil.wstalam pierwsza ogarnelam mieszkanie itd...tylko czekal na ten moment,zeby sie wykrecic k***a i malo tego poszedl do sypialni i powiedzial,ze znowu ja zepsulam dzien !!! jak k***a ja skoro on ma focha...trzy lata razem raz bylismy w kinie ,bo prosilam rok o to nigdy nie w restauracji na imprezie ,nigdzie.jedyna jego rozrwyka to spacer po osiedlu !!!!! nic wiecej nie zaproponowal.i tu nie chodzi o kase,bo mi nie zaluje,ale k***a nie wiem juz o co!!!!choc na lyzwy nie ,choc na kregle nie,choc do kina nie ma nic w kinie !!! w domu tez raz na rok film zobaczymy i to wyglada tak albo film ja jakis chce on nie bedzie tego ogladal albo on chce jakis chinski !!!!! mam dosc idioty.jade sama na zakupy na impreze tez pojde sama ja juz nie moge wytrzymac tego ciaglego siedzienia w domu./ja pracuje do 17;30 wracam ide na silownie ,biegam i tyle w weekendy tez cwicze a on siedzi k***a tylko przed kompem i jeszcze bez pracy !!!!!

Gość gość
ja mu k***a niedziele zepsulam co za chuj juz kilka dni temu mowil,ze pojedziemy razem.Sam musi sobie bduzo kupic co za palant

Gość gość
rzuć go dziewczyno! uratuj chłopaka, nie zmarnuj mu życia z taką zołzą :o

Gość gość
szkoda chłopaka :(

Gość gość
no naprawde szkoda kolesia ,ktory nie pracuje ,siedzi tylko przed kompem cale dnie nigdzie nie chce wyjsc i jeszcze obraza sie ,bpo nie zrobilam mu sniadania zalosne

Gość gość
rzuć frajera, znajdziesz lepszego! 🖐️

Gość gość
dokładnie :D znajdziesz lepszego frajera :D

Gość gość
DZIEWCZYNO!!! apeluje do Ciebie ZOSTAW GO! zrób mu przysługę :o

Gość gość
Długo z Tobą wytrzymał, ciągle szukasz rozrywek, bo nie potrafisz wytrzymać sama ze sobą.

Gość gość
Widze ze tu siedzi duzo podobnych facetów. Pogratulowac ciekawego zycia :classic_cool:

Gość gość
Dlaczego z nim w ogóle zaczęłaś być?

Gość gość
Mnie tez by na glowe padlo z takim facetem. ;) wez dziewczyno nie patrz na nic, jak nie macie dzieci, jedz na zakupy sama, na impreze tez idz sama skoro on nie chce , moze to go zmotywuje do tego by w koncuruszyc duspko z domu ;)

Gość Idiotką jestem ja
Marcela kochasz ale ile można... dzisiaj po raz kolejny uświadomiłam sobie że "mój Ukochany" :O w weekendy woli planować beze mnie ( nie mieszkamy razem i nie będziemy) ja jestem mu potrzebna od poniedziałku do piątku Jutro jest poniedziałek Po raz kolejny ( chyba 3...) powiem mu że to koniec Tym razem nie będzie powrotu Tak chcę coś robić wspólnie w soboty i niedziele !!! doskonale Cię rozumiem Albo próbuj zmienić tryb życia swojego chłopaka albo daj sobie spokój szkoda życia 🌻 pozdrawiam

Współczuję to jest lenistwo ze strony Twojego faceta... To może nie krzycz na niego tylko go budź i mów, że jedziemy itp itd zrób mu śniadanie i kawę i już nie będzie miał wymówki, że nie pojedziecie? A jak nic nie pomoże to sama jedź przecież nie będziesz się nudzić przez niego... Przecież nie dość że nie pracuje i do tego nigdzie nie wychodzi to można w depresje wpaść... Następnym razem schowaj pilot od telewizora i laptop schowaj, żeby w końcu wyszedł... Jak by pracował to by mu siły wróciły... Trzymaj się :*

Gość Marcela 78787
ktos tu napisal,ze ciagle szukam rozywek ,bo nie potrafie wytrzymac sama ze soba zalosne :O ludzie jestem z nim 3 lata i przez ten czas raz bylismy w kinie to wszystko !!!!!! nigdzie indziej nigdy !!!!!! caly czas siedzimy w domu.jego jedyna rozrwyka to spcer po osiedlu a kiedy ja nie chce isc,bo juz tym rzygam i proponuje cos innego to on ma focha !!! ja na niego nie krzycze tu sie wykrzyczalam w poscie tak to jestem spokojna.Jak juz pisalam nie mam duzo czasu ,bo caly tydzien praxuje o 18 jestem w domu chodze na silownie i biegam to tyle z moich rozrywek !!!! chcialam cos porobic w weekedn,ale sie nie da ,bo on poszedl spac z fochem o sniadanie o to,ze niby chory o to,ze ja chce gdzies jechac.przeciez to nie zakupy zywnosciowe ja szukam butow nowy on tez chcial sobie cos kupic.musze jechac sama ,bylam z psem na spacerze i ubieram sie i jade.I co mam z tego pojade wroce zjem obiad pojde na silownie wroce do domu i znowu to samo.bedzie dzis p******il,ze ja popsulam dzien ,bo smialam chcec gdzies wyjsc z domu.a najlepsze jest to,ze on uwaza ,ze ja jestem dretwa i tylko bym w domu siedziala,bo nie chce ciagle lazic z nim po osiedlu zalosne.

Gość gość
Mysiasysia jak juz pisalam pracuje do 17;30 jestem w domu o 18 i wracac a on chce jesc ,bo przeciez przez caly dzien sobie nic nie ugotuje ,bo jak czeka caly dzien,zebym ja mu zrobila jesc malo tego nawet nie przyjdzie mu do glowy,ze moze mi cos ugotuje,bo to ja pracuje i nie spie do 14 !!!! i jest weekedn juz rzygam tym,ze ciagle mu gotuje kiedy ja pracuje a on nic nie robi caly dzien.i w weekedn moze sobie sam zrobic albo moze mi jeszcze zrobic jedzenie.on sie mnie nie spytal,czy chce cos na sniadanie.

Gość gość
To on jest bezrobotny? A kto go utrzymuje? Za co żyje? Rozumiem ,że pracujesz do 18.00 , wracasz do domu a on siedzi przy kompie głodny i czeka na Ciebie,żebyś go nakarmiła. Niezle się urządził. Dziewczyno na co Ty czekasz? Goń tego żula. Im prędzej tym lepiej dla Ciebie.

Gość gość
ja go utrzymuje a kto

Gość gość
a babka mu kase daje na piwko z kolegami? :)

Niestety jak już z nim jesteś to każ mu szukać roboty bo to facet powinien zarabiać i powinien być głową rodziny i Ci pomagać przecież tak nie da się żyć z jednej pensji a ubrania, kosmetyki, jedzenie i rachunki, śr czystości przecież to tak kosztuje. Po drugie jeśli nie umie się domyślić, żeby zrobić obiad to zrób tak jak moja mama kiedyś mi pisała na kartce co mam kupić itp itd przepis na obiad jak zrobić i zeby wyrzucił śmieci, poodkurzał itp itd bo facet się nie domyśli, po 3 mów mu o planach i przypominaj często, że w sobotę jedziemy tam i tam i spacerujemy, kupujemy czy idziemy do restauracji i kina i niestety trzeba tez wyprasować ubrania bo przecież nie będziesz się wstydzić za niego, albo jedno jest rozwiązanie dajesz mu ultimatum i jeśli się nie zmieni to zrywasz z nim i każesz mu się do jakiegoś czasu wyprowadzić... Jeśli mimo, że nie pracuje i nie może poświęcić czasu dla Ciebie i woli tylko siedzieć w domu to jakiś dzikus albo ma fobie społeczną, wiem, że rozstanie boli ale nie może też Cię wykorzystywać i powinien przynajmniej starać się szukać pracy i każ mu wcześniej chodzić spać i budź go przed wyjsciem do pracy bo do 14 to bardzo długo śpi... cały dzień zmarnowany... Trzymaj się i trzymam kciuki ;) Odpisz

Gość gośćula
a ja dziewczyne rozumiem , mój były maż też sie taki kilka lat po ślubie zrobił ,zgniłek francowaty ,już nie mówię o zakupach bo faceci tego nie trawią ,ale jest pogoda ,pachnie wiosną mówię dawaj bierzemy psa dzieciaka i jedziemy gdzieś do lasu na łąke czy coś ,on nie chce bo mecz bo film bo bolą go plecy ,no wieczny malkontent. Rzuciłam go w p**du bo mi nie potrzeba drugiego synka a partnera.

Gość gość
"chodź" idiotko, "chodź"! :O

Gość gośćula
i jeszcze mu sie małżeństwo ze służbą pomyliło,zrób obiad,idz po zakupy,podaj piwo,idz z psem ,idz na zebranie,idz na przedstawiwenie syna bo ja jestem zmęczony ,owszem pracował ,ale ja też ,no nie ja takich rzeczy nie toleruje.I mozecie pisać że jestem wredna ,on ma teraz kobiete służkę ,która potrafi poniżać przy ludziach ,gdybym mu uległa mój los byłby podobny.

Sama to tak urządziłas, wièc kafe to wysypisko dla twoich problemów? Ogarnij siè, ułóz od nowa swoje zycie- faceta nie zmienisz, ma za dobrze. Mozesz go pogonic, i to by było z sensem.

Gość gość
Pogoń dziada do roboty a jak nie chce to zostaw go :-) bo w magiczne przemiany to ja nie wierze ;-)