Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nie jestem zbyt pedantyczny?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy jak na faceta nie przesadzam z czystością. Chodzi mi o to, że denerwuje mnie kiedy współokatorka: 1. Zostawia na suszarce w kuchni wszystkie naczynia i tak leża przez cały dzień (czasami muszę ściągać jej naczynia żeby swój jeden talerz zmieścic) 2. Zostawia strasznie namoczoną gąbke w zlewie, jak dla mnie to idealne środowisko żeby jakieś grzybki się w tej gąbce rozwijały. 3. dywanik w łazience nigdy nie poprawia po sobie i jest zawsze pod różnym kątem w zależności jak sobie ustawi wychodząć spod prysznica. 4. nie zamyka po sobie deski w toalecie 5. wyrzuca śmieci dopiero jak zaczną się wysypywać Myślicie, że przesadzam? Czasami myślę, że nigdy nie znajdę normalnie dbającej o porządek współlokatorki bądź współlokatora i chyba muszę przymknąć oko.

Gość gość
z reguły szukam kobiet do drugiego pokoju, bo sugeruje się że bardziej dbają o porządek niż mężczyźni, ale z nabytego już doświadczenia widzę że to nie jest reguła. Niektóre kobiety potrafią być większymi brudasami od facetów.

Gość gość
No jestes i to bardzo. Brudaski tez bym nie tolerowala, gdyby np. zostawiala brudne naczynia po sobie, czy brudna toalete, wanne. Ale dywanik itp. to przesada wedlug mnie.

Gość gość
myślicie, że to jest konkretny powód do wypowiedzenia jej umowy? czy przesadzam z tą czystością ?

Gość gość
mam identycznie. i nie uważam, żeby ten teges coś tam;)

Gość gość
no, ok z dywanikiem mogę wytrzymać, ale reszta tych punktów to już nie takie hop byk na krówkę i cielaczek