Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Katolicy, zanim pójdziecie do kościoła, powiedzcie mi

Polecane posty

Gość gość
Rozumiem, ze autorka nie wierzy w Boga, natomiast w szatana juz owszem, tak. Czyli taki niegrzeczny okres w zyciu dziecka. Chwolowo wolimy bajki czarne i straszne?

Gość gość
black metal to g****o dla oszołomów

"w dodatku studiuje jakieś humanistyczne gów/no po którym nawet nie zamierza szukać pracy w owym zawodzie (do czego sama się przyznała) no ale nic dziwnego, taka tępaczka na nic lepszego by się nie dostała" Abstrachując od treści twojego postu, co to, co studiuje ma wspólnego z tematem? Nadal nie rozumiem dlaczego z powodu moich innych poglądów niż twoje nazywasz mnie tepaczką? W jakim gimnazjalnym kiblu uczyli cie dyskutować? Znasz różnice między wyzwiskami a argumentem w dyskusji? jak widać nie. Zero argumentów merytorycznych, tylko że jestem taka albo jestem taka i studiuje to i jestem "gówniarą".

Gość gość
taaa te dowody to na pewno wróżenie na kuli hahah, jedynie utwierdzasz mnie w przekonaniu, ze nie masz pojęcia o czym pleciesz

"Rozumiem, ze autorka nie wierzy w Boga, natomiast w szatana juz owszem, tak." czyli nic nie rozumiesz, bo nie wierze w zadne bajki, w żadną postac z żadnej mitologii, szatana tez nie.

Gość gość
Kasia a na flecie ty umiesz grać ?:-)

Gość gość
Wiesz, argument, ze ten rodzaj muzyki uprawiaja ludzie po 30., majacy zony i dzieci, co ma swiadczyc o ich dojrzalosci, jest raczej marny. Przekroczenie 30., 40. czy 50. nie gwarantuje dojrzalosci socjalnej czy intelektualnej, co najwyzej starosc od pewnej granicy wiekowej. A zeby miec dzieci, to nawet do szkoly chodzic nie trzeba, to umiemy bez instrukcji. W prymitywnych plemionach rodzicami zostaja nwet 12latki, a swoich partnerow tez nazywaja zonami i mezami...

Gość gość
żeby podniecać się takimi tekścikami to trzeba być mieć umysł gimbazy w okresie śmiesznego bunciku chooy wie po co i na co

Gość gość
Czemu zwiesz sie szatanistka pop*****lko?:-)

Gość gość
chyba sie pomyliles ale znieslawienie i uczuc religijnych w polsce jest karalne, namierza twoj IP I BEDZIE JUZ PO TOBIE mamusia zabierze wifi i sie skonczy pasem na poope!! DOOPEK MALINOWY JESTES

Gość gość
kasia co studiujesz? socjologię? kulturoznawstwo? filologię? a może pedagogikę specjalną żeby potem pomagać takim samym niedorobieńcom co ty :classic_cool:

Gość gość
A nie, to sorry, ta szatanistka w nicku mnie zmylila. Sadzilam, ze satanisci wierza w szatana.

Gość gość
Tekst wyjątkowo prymitywny i wulgarny. Ja jestem ateistką, ale ludziom się należy szacunek niezależnie od wyznania. Poza tym niszczenie grobów akurat jest brakiem szacunku dla zmarłych a nie dla religii, ale co Cię to Kasiu obchodzi, nie? Ważne, że szatan, zuuo i jest cool. Weź Ty się udaj lepiej do jakiegoś psychiatryka nim będzie za późno.

Gość gość
Kasia domagala sie argumentow, gdy sie pojawily - wymiekla.

Gość gość
widac nie obejzałas tego filmiku bo ta muzułmanka zstała uzdrowiona przez jezusa z stwardnienie rozsiane a na to nie ma lekarstwa

Gość WIELKI EKSPERT
WYBITNA CHUJNIA, NAWET SIĘ NIE RYMUJE:classic_cool:

Gość aveee
"No tak teraz każdy głupek może mieć maturę i iść na studia. Chyba język polski na 31% dziecko zdało? A co do habilitacji to nie martw się, nie grozi ci." Daruj sobie takie gimbusiarskie wyzwiska ad personam.skoro na merytoryczne argumenty cie nie stac, to wyjaśnij dlaczego mnie obrażasz? Jestem głupia bo nie wierze w bajki, potrafie samodzielnie mysleć? bo mam inne poglądy niż ty i potrafie je uzasadnić? bo ja podaje argumenty merytoryczne a wy mnie albo obrażacie albo piszecie jakieś bzdury z logiką nie mające nic wspólnego? xxx Tak ci się tylko zdaje, że twoje wypociny są merytoryczne. Niczego nie uzasadniłaś. Nie ma sacrum bo ty tak myślisz? Tylko tego się dowiedziałam. Studentka 2 roku nie wiem czego podważa uczonych i podział na sacrum i profanum? Nie rozśmieszaj mnie. Twoja logika jest tylko twoja, wiec musi być słuszna według ciebie. :) Kończę już dyskusję z taką alfą i omegą... a nie nie powinnam tak mówić bo to są atrybuty boskie, czego nie dotknę tego nie ma, niesamowite. Coś na kształt Mistrza i Małgorzaty. Jak nie ma Boga nie ma też szatana, nie? :)

Gość gość
Zalegalizować marihu.anę, to roś.lina którą sa.dził dla nas Chrystus ;-)

Gość gość
his infernal majesty 2014.11.23 leze i dusze sie smiechem:D jestes boginia :D