Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem nikim i nic nie jestem wart,... jaki sens ma moje zycie?

Polecane posty

Gość gość

ludzie nie chca sie ze mna zadawac, a kobiety to juz w szczegolnosci unikaja kontaktow ze mna, glupi nie jestem, zle tez nie wygladam a jednak nikt nie chce sie ze mna zadawac, to co ja jestem wart a jesli nic nie jestem wart to po co mam byc na tym swiecie, kiedys widzialem taka historyjke obrazkowa o samobojstwie, ze zawsze ktos po kims bedzie plakal, tesknil ale raczej nie po mnie, nawet ojciec mi kiedys powiedzial, ze nikt za mna plakal nie bedzie

Gość gość
czasem tez tak mam z tym, ze ludzie mnie lubia ale ja przestaje lubic ludzi

Gość gość
zadnego sensu

Gość gość
weź przestań, nie jesteś na tym świecie po to aby sobie zasłużyć na to że ktoś po Tobie będzie płakał zapewniam Cię, że jak umrzesz będzie Ci to absolutnie obojętne żyj na przekór temu co powiedział ojciec, chyba Cię nie kocha skoro nie wychodzą Ci relacje międzyludzkie, zajmij się czymś innym, znajdź sobie pasję którą pokochasz i żyj dla niej

Gość gość
a po co mi jakies pasje, wszystko mi sie juz znudzilo, zawsze chcialem kogos miec kto bedzie mnie kochal a nie to co umiem, jaki mam samochod czy to ile zarabiam, skoro osoby ktore mozna powiedziec nie potrafia tyle co ja, sa mniej inteligentne maja kogos to oni sa wiecej warci niz ja, bo ktos ich docenia a mnie nikt nie docenia

Gość gość
no i widzisz, źle podchodzisz do sprawy na miłość nie da się zasłużyć, to uczucie powstające bez udziału intelektu PS. może masz za duże wymagania co do dziewczyn

Gość gość
takie same jakie one maja w stosunku do mnie

Gość gość
napisałeś, że bardzo chciałbyś mieć kogoś kto będzie Cię kochać czyli ktoś Ciebie a czy Ty chcesz odwzajemnić tę miłość, masz coś do zaoferowania osobie, która Cię pokocha czy tylko pozwlisz się kochać [takie sobie zapytajki :)]

Gość gość
mam sporo do zaoferowania ale one jakos tego nie dostrzegaja w pierwszej kolejnosci, moze dla nich to jest nic nie warte nie wiem

Gość gość
ile masz lat, co potrafisz robić, jaka masz pracę?

Gość gość
31, potrafię sporo, jestem prawie samowystarczalny i nikogo się o żadną pomoc nie proszę, nawet jak mi brakuje pary rąk, a co ma do tego jaką mam pracę, już chcesz mnie po pracy oceniać?

Gość gość
idź do hospicjum, zapisz się na wolontariat, DAJ COŚ OD SIEBIE, to poczujesz sens życia. a nie wymagasz, żeby piękna kobieta Cię kochała i rozkraczała przed Tobą na zawołanie... bo sorry, ale do tego się sprowadza Twoje jęczenie. rozejrzyj się wokół, poza czubek własnego penisa :o

Gość gość
Praca to bardzo ważna część życia każdego człowieka, więc ocenianie po niej jest wbrew pozorom całkiem słuszne. Jak ktoś jest lotnikiem to pewnie o tym marzył, jak urzędnikiem to pewnie lubi tak zwane ciepłe posadki, jak drwalem to twardy chłop, którzy pracy się nie boi, to bardzo wiele mówi o osobowości tych ludzi.

Gość gość
kiedyś spędziłem kilka lat na budowie a teraz pracuje w tartaku

Gość gość
Dość że 31 letni prawik to jeszcze tuman tartacznik. :-D Marne życie marna postać Menda mendą musi zostać

Gość gość
ale wy tutaj jesteście p******i, albo prawik, albo dziewica, albo brzydka laska, albo jeszcze coś jeszcze, do każdego problemu z jakim ludzie się borykają od razu doklejacie łatke, w sumie autor ma rację, skoro wokół poznaje takich ludzi jak ten wyżej to może lepiej jak go nie będzie