Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZEBUDZENIE DUCHOWE czy są tutaj osoby które już TO przeżyły???

Polecane posty

Gość gość

Pytam całkiem poważnie. Czy aby dostąpić oświecenia duchowego muszą być najpierw otwarte wszystkie czakry???

Gość gość
Hmmmmm, tak własnie sobie pomyślalam, że tutaj raczej nikogo takiego nie znajdę....

Gość Dasertyn
Nie dostąpiłem tego i niewielu się to udaje, ale fajnie się żyje idąc w tę stronę.

Gość Jan1960
Ja dostąpiłem w 1987r. Miałem wtedy 27 lat. Do tego czasu dużo piłem, kląłem, łaziłem po mieście wieczorami, nie miałem pracy i nie szukałem jej. Matka nawet już mnie nie prosiła o cokolwiek. Wiedziała że nic ze mnie nie będzie. Któregoś razu wróciłem do domu wyjątkowo trzeźwy i tak nagle nie wiem co się stało ale padłem na kolana. Spojrzałem na obraz Matki Boskiej na ścianie i zacząłem się modlić. Nawet nie sądziłem, że pamietam jeszcze pacież z komunii. Szybko też zasnąłem. Następnego dnia wstałem i odrazu poszedłem do rodziców ich przepraszać i obiecywać poprawę. Tego samego dnia zacząłem szukać już pracy. Koledzy do mnie przychodzili i namawiali na alkohol a ja odmawiałem. Patrzyli na mnie jakby ducha zobaczyli, nie dowierzali. Zacząłem chodzić do kościoła. Wyśmiewali mnie a ja nie zwracałem na to uwagi. Od tamtej pory każdy dzień był taki szczęśliwy w moim życiu. Do dziś nie wiem jak to się stało ale do dziś codziennie wieczorem dziękuję Bogu za to w swojej modlitwie. O nic nie proszę, tylko dziękuję.

Gość gośćtyhththtfhthtyhtjhtfghfg
yhdhthytht

Gość gośćuczen
jak podłączysz się do cudownej energii dostępnej w każdej chwili przez pragnienie serca i umysłu to wszystkie czakry bez żadnych większych wysiłków zaczynają działać tak jak powinny,niestety nie potrafię Ci wyjaśnić w dwóch zdaniach jak się podłączyć ,to jest jak natchnienie

Wlasciwie to mozesz praktykowac cokolwiek nie ma jedynej drogi do przbudzen. Poza wlasnym strachem nic Cie nie ogranicza...

Gość gość
Tutaj na kafe na pewno nikogo takiego nie spotkasz.