Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wygląda sex bez zobowiązań..

Polecane posty

Gość gość

Czy są pocałunki,przytulanie.. Jak to jest być w takim układzie..

Gość gość
Oto schemat: -dzien dobry, poprosze na jezdzca - dzien dobry, juz sie robi -dziekuje, do widzenia.

Gość gość
Chodzi o układ dwojga znajomych... Oboje samotni,nie koniecznie chcący być w związku...

samotni, hahha dobre. ja ci powiem jak, wchodzisz do klubu - tani tani - dotykasz lekko jej cipki, potem w innym miejscu, potem mowisz, mam w domu piekne akwarium i chcialbym ci je pokazac. potem bierzesz ja na szybko bo masz ja gdzies i to jest tylko na jeden raz, i mowisz jej nara... :D albo i nie mowisz bo czasem to nie twoje mieszkanie wiec portier ja pozegna... :P:)

Gość gość
Jest to czego oboje chcecie, ja jak byłem w takim układzie z reguły spałem u tej dziewczyny przytulając ją, z kimś innym może to być po prostu szybki numerek i oboje wracacie do codzienności, zależy jaki chcecie układ.

Gość gość
tylko sex

Gość gość
seks bez zobowiązań wygląda tak, że facet ma na ciebie wyjechane kompletnie i gdy zachorujesz ma cie gdzieś i idzie do innej zresztą może w trakcie seksu z tobą spotykać się też z innymi bo w końcu to nie związek

Gość gość
Byłem w takim układzie, seks wyglądał tak samo jak ten w związku, właściwie to nie był typowy układ, ale przyjaźń. Były przytulenia, pocałunki, namiętny seks, mnóstwo pieszczot, itd... a teraz z tą dziewczyną jesteśmy parą od 3 lat, bo oboje pokochaliśmy :)

Gość gość
Taki seks wygląda marnie, nie wyobrażam sobie wpadać do faceta, bzykać się, a potem do domku. Więcej przyjemności da mi masturbacja.

Gość gość
Ja jestem facetem i nie widzę w takim mechanicznym seksie nic przyjemnego.

Gość gość
gość dziś Byłem w takim układzie, seks wyglądał tak samo jak ten w związku, właściwie to nie był typowy układ, ale przyjaźń. Były przytulenia, pocałunki, namiętny seks, mnóstwo pieszczot, itd... a teraz z tą dziewczyną jesteśmy parą od 3 lat, bo oboje pokochaliśmy usmiech.gif x A teraz pomyśl sobie, że robiła to ze wszystkimi swoimi kolegami a tylko ty jeden frajer dałeś sobie wmówić "związek". A teraz twoje kochanie idzie na urodziny do swojego "kolegi" :)

Gość gość
faceci przystaja na taki uklad barzdo chetnie. zero zobowiazan i traktuja tylek dziewczyny po prpstu jak dziure w ktorej moze sobie ulzyc a po zwyczajnie zapomina tak mi sie wydaje zreszta to chyba niz nadzywczajnego w dzisiejszym swiecie bzyku bzyku bzyk i dalje idziecie

Gość karllina
jestem kobietą, mam męża i dzieci ... poznałam kogoś i zaproponowałam taki układ ... rozmawiamy, przytulamy się, całujemy ... potem wracam do domu ... Fajna sprawa :)

Gość gość
A teraz pomyśl sobie, że robiła to ze wszystkimi swoimi kolegami a tylko ty jeden frajer dałeś sobie wmówić "związek". A teraz twoje kochanie idzie na urodziny do swojego "kolegi" x Akurat o to nie muszę się martwić, bo znam tą dziewczynę doskonale, poza tym ona nie ma kolegów :) Lepiej pilnuj swojej o ile w ogóle ją masz :P

Gość gość
jestem kobietą, mam męża i dzieci ... poznałam kogoś i zaproponowałam taki układ ... rozmawiamy, przytulamy się, całujemy ... potem wracam do domu ... Fajna sprawa usmiech.gif a ja takie rozwodziłam z ich wyłącznej winy

Gość gość
A co,gdy w trakcie pojawiają się emocje.. Gdy on proponuje żebym została do rana.. Zasypia przytulony.. Przebudzając się całuje i dalej zasypia.. Gdy przytula się,głaszcze,pieści.. Potrafi słuchać i dać radę.. Czy to dalej bez zobowiązań?

Gość gość
Seks zawsze wiąże się z jakimiś emocjami. Seks bez zobowiązań, to seks po którym nie macie względem siebie oczekiwać co do stałego związku.