Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niemcy sasiad wariat

Polecane posty

Gość gość

pomozcie nie mam juz siły w skrocie 5 m-cy temu przeprowadzilam sie do De, mam dziecko pech chce ze w kamienicy mieszkaja Polacy-patologia na 1 pietrze po prawej kochanka z dzieckiem po lewej(nade mna) ojciec dziecka-majacy zone +3 dzieci gdzies dalej patologia ale to nie moj problem pan X podnajmuje to mieszkanko nade mna innym Polakom(mlodym,lubiacym popic,popalic niewiadomo co?) zaczelo sie od imprez po 22 zwrocilam uwage nie pomogło, zglosilam wlascicielowi nie pomogło ale pan X dostał szału jak ja moge sie na niego skarzyc ma niem papiery i uwaza sie za niewidomo kogo?? zaczal po nocach pisac smsy,jakis jego kolego wydzwania do mnie kretyn nagral sie na poczte poszlam z tym na policje zlozylam skarge bo po raz kolejny do 3 w nocy imprezowali..własciciel starszy schorowany Pan jakby sie bał pana X twierdzi ze ja sie go czepiam???!!słuchajcie mam juz swoje lata,dla mnie to ciezka sytuacja nowy kraj,mieszkanie,praca a co gorsza stres dla dziecka kilka razy wybudziło sie ok1 bo Ci na gorze imprezka, niestey nie mam faceta w domu a gdy raz poszlam zwrocic im uwage wyzwli mnie:( mam nadzieje ze policja cos zacznie z tym robic, najgorsze ze mam 3 mce wypowiedzenia(znow duze koszty z przeprowadzka)a wlasciciel nie zgadza sie na wczesniejsez opuszcenie mieszkania mimo prośb co robic mam ochote wynajac ,cwaniakow, zeby tam poszli ale ten pan X to d**ek jeszcze skrzywdzi mnie lub dziecko pomocy

Gość gość
zmien mieszkanie

Gość gość
W nimcach to było? To je on myjdlich przeca to je taki porządny kraj :(

Gość gość
tak w Niemczech to taki ,ala polski-niemiec, a tacy najgorsi mieszkam tu od niedawna i znow przeprowadzka szkoda mi dziecka bo to tez stres nowa szkola i w ogole ale koniecznie musze sie wyprowadzic i to jak najszybciej bo nie widze wyjscia

Gość gość
Ja tez mieszkam w niemczech i radze Ci zebys za kazdym razem dzwonila na policje, to tu dziala i nie daj sie zwiesc ze nie.policja w de to zupelnie inna sprawa niz w pl Wlascicielowi daj wypowiedzenie i szukaj nowego mieszkania 3 mc predka zleca

Gość gość
na policje zglosilam pokazalam tel nocne i smsy od tego idioty ale żaluje ze wczesniej nie dzwoniłam dzis własciciel zaproponował ze moge w kazdej chwili rozwiazac umowe bez konsekwencji niby wiec na ,gwałt, szukam mieszkania a ten idiota sie cieszy, sasiadka wspomniala ze chce on chce to moje mieszkanie dla pracownikow znow wziac szkoda zw własciciel z nim wspolpracuje i trzyma jego strone takie przekrety robia ze chetnie bym ich zgłosiła po urzedach ale troche sie boje mam dziecko i wole nie ryzykowac dla takiego idioty