karola8520 0 Napisano Kwiecień 23, 2020 Jeśli potrzebujesz firmy, która projektuje maszyny - zostawiam namiar na linkap.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maska002 0 Napisano Sierpień 19, 2020 Widzę, że dzielicie sie spostrzeżeniami, dlatego dajcie mi proszę znać, skąd macie opony do ciągników? Okazuje się, że ja za bardzo nie mam w tym temacie doświadczenia. Patrzyłam w hurcie opon i na razie mam pustą głowę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kisiel63 0 Napisano Sierpień 20, 2020 pff, pytasz mnie, gdzie ja bym kupił? może Hurt Opon, bo jak to hurtownia, cenowo powinno wszystko stać lepiej, niż normalne punkty. z marek to pirreli się sprawdzi albo conti.(nental) . w sumie to te same marki , co zwykle. A jaka oś? Bo to jest też ważne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rucinski 0 Napisano Sierpień 21, 2020 podbijam zapytanie o ten sklep hurt opon, ale też pod kątem do osobówek. Czy daje radę? Bo w sumie o tym, że do ciągników można tam kupić, to słyszałem, ale nic poza tym. znajomy rolnik polecał właśnie to miejsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agata875 1 Napisano Październik 23, 2020 Dnia 21.08.2020 o 16:14, rucinski napisał: podbijam zapytanie o ten sklep hurt opon, ale też pod kątem do osobówek. Czy daje radę? Bo w sumie o tym, że do ciągników można tam kupić, to słyszałem, ale nic poza tym. znajomy rolnik polecał właśnie to miejsce. najprawdopodobniej chodzi o hurtopony.pl - ja kupuję w nim regularnie samochody do swojego auta i nigdy się nie zawiodłam (osobowego of course) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edzia222 0 Napisano Styczeń 3, 2021 Ktoś widziałam pytał o środki smarne, bo jednak bez nich ani rusz. Ja ze swojej strony bardzo polecam jednak korzystanie ze sprawdzonych i na pewno wysokiej jakości. Z doswiadczenia wiem,że jesdnak nie opłaca się wydawać pieniędzy na bylejakość. Trzeba jednak tutaj sobie powiedzieć wprost że każda wydana złotówka to inwestycja w dobrze działający sprzęt. Ze swojej strony mam bardzo dobre doświadczenia z tą firmą http://www.lapena.pl/oferta zarówno pod względem wspomnianej jakości jak i doradztwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach