Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podrobki czy niepodrobki perfum w internecie i Superpharm

Polecane posty

Gość gość

Kupilam ostatnio perfumy w Superpharm, ale nie pachnialy one tak, jak te kupione w Sephorze. Praktycznie sam spirytus i jakas taka gorycz. W internecie spotkalam sie w opiniami, ze w Superpharm, internetowych perfumeriach i Rossmannach sa te same perfumy tylko taniej, bo cos tam. Ale zastanawiam sie, czy taka marka jak DKNY czy Lancome nic sobie nie robia z tego, ze ich perfumy sprzedaje sie taniej po internecie, czasami tak tanio, ze az nie mozna w to uwierzyc. Czy ktos moze mi to wyjasnic?

Gość gość
Też jestem zainteresowana tym tematem, jak to jest, że w Duglasie perfumy, które chciałam nabyć kosztowały 3x drożej niż w necie? gdzie kupić, żeby się nie nabrać?

Gość gość
Slyszalam tez opinie, ze perfumy z Ross, Superpharma i perfumerii internetowych (wszystkie) sa rozcienczone i z innych rozlewni. Ale w takim razie, dlaczego nie maja problemow z prawem i adwokatow z koncernow kosmetycznych (tych od oryginałów) na glowie??

Gość emilkaxoxo
mnie sie wydaje, ze to niemozliwe, by rozcienczali te perfumy. po prostu douglas czy sephora to takie ekskluzywne perfumerie, ktore maja jakas wybujala marze. nie wiem, moze np. te tansze kupione sa za granica, sprowadzone albo w superpharmie czy douglasie moga sobie odbic na innych produktach? tez zawsze mnie to dziwi, chociaz sama kupuje odpowiedniki z paris avenue. jak dla mnie stosunek ceny do jakosci jest tu najlepszy. i nie mam tu na mysli tego, ze to gorszy produkt, wiec mniej place, bo sa naprawde spoko ;)

Gość gość
oj teraz wszystkie to podóby trzeba wiedzieć gdzie kupować, Chiny rozwijają sie :D najlepiej na lotniskach

Gość gość
W Internecie co druga perfumeria sprzedaje podróby :( są to perfumerie prawie nie znane jak i dwa duze sklepy, co mnie przeraza ludzie pisza dobre opinie a tam fejki. Na Allegro prawie wszystkie perfumy to podróby, jest doslownie kilku sprzedawców z oryginalnymi. Rossmann to duza sieć, wątpie by sobie pozwolili na handel podróbami. W Superpharm nigdy nie kupowalam

Gość gość
racja