Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki program komputerowy do prowadzenia sklepu

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym w swoim sklepie mieć program, który będzie pomocny w szybkim szukaniu tego o co prosi klient. Prowadzę pasmanterię i z powodu ciąży chcę zatrudnić kogoś do sprzedawania, ale wiem po sobie że trudno znaleźć konkretną rzecz bo wszystkiego jest bardzo dużo i sama muszę czasem dłuższą chwilę pomyśleć żeby się tam odnaleźć. Myślę że gdyby ponumerować półki i jakoś to wszystko opisać byłoby łatwiej znaleźć. Mam nadzieję że rozumiecie co mam na myśli :) Może ktoś wie jaki program łatwy w obsłudze powinnam zakupić?

Gość gość
Zatrudnisz mnie kotku w swoim sklepie? Obiecuję, że codziennie będę Ci lizał pipi:)

Gość gość
Prosiłabym o wypowiedzi na zadane pytanie :)

Gość gość
autorko nie udawaj takiej niedotykalskiej, faceci tego nie lubią kotku

Gość gość
zobacz na program Roksa www.roksa.pl

Gość gość
Nie rozmawiam o pierdołach, wypad stąd.

Gość gość
ciąża oczywiście nie była planowana?

Gość gość
Dziękuję, sprawdzę co to Roksa

Gość gość
to nie pierdoły dziewico

Gość gość
Ciąża planowana od dawna, zresztą dopiero drugi miesiąc, ale muszę wcześniej postarać się o pracownicę, żeby zdążyła się wdrożyć a ja sobie dokładnie zdaję sprawę z tego, że nie będzie to łatwe przy tak licznym asortymencie.

Gość gość
zatrudnij pracownice dziewice a ja się resztą zajmę, dobrze?

Gość gość
autorko tematu, ciąży nie trzeba planować, po prostu musi beć seks bez gumki w pipke

Gość gość
Szczerze to miałam nadzieję na jakieś konkretne odpowiedzi. Wszyscy tu macie studia na wspaniałych kierunkach, a jak zadać konkretne pytanie to same nic nie dające zboczone odpowiedzi :o zawiodłam się.

Gość gość
Ja się też zawiodłem na Tobie bo myślałem że masz ochote na seks a Ty w ciąży jesteś

Gość gość
autorko zatrudnij w sklepie dziewicę

Gość madaa

Jeżeli chcesz mieć program magazynowy na długie lata to http://www.lomag.pl. Bardzo przejrzysty, a funkcje dosłownie wszystkie przemyślane. Pod każdą działalność dedykowany. U mnie jest ruch na tysiącach dokumentów. Zawsze jest logiczny porządek, nic się nie wcina. A miałem taki program, który przy kilku dokumentach wprowadzonych już wariował. Tutaj nic takiego nie występuje.

Gość ccaa

Warto sobie sprawdzić Lomag, na stronie lomag.pl można sobie pobrać darmowo wersję demo. Najlepiej sobie przetestować najpierw w boju, w codziennym prowadzeniu magazynu i jeśli podpasuje to wtedy zamówić. Mi się bardzo to oprogramowanie spodobało, wcześniej korzystaliśmy z innego dużo bardziej rozbudowanego gdzie człowiek sporo więcej czasu tracił na edycji, tworzeniu dokumentów i całej ewidencji. Teraz jest o niebo szybciej i łatwiej.

Gość adam
Dnia 8.01.2019 o 16:01, Gość ccaa napisał:

Warto sobie sprawdzić Lomag, na stronie lomag.pl można sobie pobrać darmowo wersję demo. Najlepiej sobie przetestować najpierw w boju, w codziennym prowadzeniu magazynu i jeśli podpasuje to wtedy zamówić. Mi się bardzo to oprogramowanie spodobało, wcześniej korzystaliśmy z innego dużo bardziej rozbudowanego gdzie człowiek sporo więcej czasu tracił na edycji, tworzeniu dokumentów i całej ewidencji. Teraz jest o niebo szybciej i łatwiej.

Tez polecam

Gość majkaaa

Niedawno rozszerzałam właśnie sklep z ubrankami dziecięcymi o obsługę Allegro i program magazynowy www.lomag.pl/. Łatwy w obsłudze, a co najważniejsze nie miałam problemów z przesłaniem poprzednich danych. Weszło szybciej niż się spodziewałam. Nie ma też problemu, aby rozszerzyć lub ograniczyć funkcje w zależności od skali prowadzonej działalności. No i tanie oprogramowanie, co było u mnie też pewnym wyznacznikiem.

Gość rrrt

Wiem, że możesz przetestować system magazynowy LoMag bezpłatnie, praktycznie większość funkcji, bez narażania się na dodatkowe koszty. Sprawdzanie historii magazynowej wiele razy uratowało mnie przed przykrymi konsekwencjami. Grupowanie produktów jest super czytelne, dowolna liczba stanowisk i szczegółowa instrukcja. Nie wiem, czy gdzieś znajdziesz coś podobnego, do tego od polskiego producenta.