Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

księgowość

Polecane posty

Gość gość

prowadzicie w firmach księgowość samodzielnie czy zlecacie to komuś, albo jakiejś firmie?

Gość gość
czy ktoś normalny się wypowie, czy tylko zboki tu są?

Gość gość
mam księgową

Gość gość
biuro rachuinkowe. najlepsze rozwiązanie

Gość gość
biuro bde constans. nie wyorbażam sobie teraz już inaczej pracować. to daje dużą swobodę i zdecydowanei ułatwia pracę jak się współpracuje z kimś kto się zna

Gość gość
Z jakiego, jeżeli mogę zapytać?

Gość gość
Ja nie mam cieprliwości do księgowości. Wiem, ze jak próbowałabym sie tym sama zająć, to na pewno nie miałabym czasu już na nic innego. Wolę jak moim sprawami finansowymi zajmuje się biuro rachunkowe (http://www.delta.waw.pl/). Przynajmniej wiem, że mam czas na rozwijanie biznesu a nie na siedzenie w papierach.

Gość gość
Dokładnie. Ja miałam taki moment, ze sama chciałam się tym zająć, jakieś tak pojęcie o księgowości mam, bo mama mnie nauczyła podstaw, ale jak zobaczyłam ze nie mam zupełnie czasu już na działania rozwijające firmę, to zdecydowałam się na współpracę z biurem http://www.compo-system.pl/. I teraz mam kompleksową obsługę, doradztwo podatkowe i więcej wolnego czasu.

Gość gość
Biuro Rachunkowe Agnieszka Zdziejowska oferuje Państwu całe spectrum usług księgowych, a także kadrowo-płacowych. Naszym Klientom zapewniamy optymalne rozwiązania dostosowane do potrzeb. Do każdego Klienta podchodzimy indywidualnie oraz profesjonalne.  Swoją ofertę kierujemy do różnych przedsiębiorców, małych i większych firm. Zajmujemy się również zaległościami podatkowymi.  W naszej ofercie znajdziecie m.in. : prowadzenie ksiąg handlowych, prowadzenie Ksiąg Przychodów i Rozchodów, prowadzenie ryczałtu ewidencjonowanego, księgowość dla stowarzyszeń i fundacji, usługi kadrowo-płacowe, pomoc w zakładaniu firm, rozliczenia roczne osób fizycznych. zapraszamy do współpracy, Biuro Rachunkowe Agnieszka Zdziejowska Al. W. Korfantego 195 pok. 18 40-153 Katowice Tel kom. 601 668 972  Tel/Fax 32 259 72 86 wew. 230  biuro@biurorachunkoweaz.pl