Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia6

Mąż dowiedział się że 6 letnia córka nie jest jego i odszedł raniąc dziecko

Polecane posty

Gość zuzia6

córeczka jest zbyt mała by zrozumiała dlaczego jej kochany tatuś od tygodnia nie daje znaku zycia a mnie serce peka gdy dzwoni do niego a ten nie odbiera. Wysyłam mężowi wiadomości by odebrał i chociaz z nią porozmawiał ale nie odpowiada mi :( Co robić? Znam jej biologicznego ojca ale nie wiem czy to nie za szybko na kontakt z nim ? A co jak mąz zmieni zdanie i wróci...!? Poradzcie co robic w takiej sytuacji bo jestem załamana

Gość gość
fajne nietypowe prowo, dostajesz 9/10

Gość Cena3
heheheh:) Druga połowa zepsuła wszystko

Gość gość
raniąc dziecko. to może nie być prowo bo to bardzo częste , tak czynią polskie k***iszcza. sprawca nieznany to trzeba czym prędzej znaleźć "tatusia"bo co familia na to powie

Gość gość
to ma być fajne prowo? jest skopane a nie fajne każdy kto myśli lub ma już rodzinę, będzie wiedział dlaczego

Gość gość
PROWOKACJA nie na miejscu!!!!

Gość gość
zapowiadało się fajne prowo, ale autorka spaliła je już na starcie ehhh :o 2/10

Gość gość
Tak naprawdę to ty skrzywdziłaś dziecko i męża,oszukując ich oboje przez wiele lat. Nie dalas mężowi szansy wyboru czy chce wychowywać nie swoje dziecko, córce na poznanie prawdziwego ojca a do tego mozna by dodać jej biologicznego ojca który mial prawo wiedzieć o córce. Teraz wytlumacz dziecku dlaczego on nie odbiera, żeby wiedziala ze to nie jej wina a jej puszczalskiej matki.

Gość gość
Autorka zmyśla bzdurny temat żeby rozwinąć dyskusje, a gość wyżej to "łyka":D Gdyby to była prawda facet nie odszedł by, ze względu na przywiązanie do dziecka, mimo że hipotetycznie nie jest ojcem dziecka!😡

Gość zuzia6
to nie prowo , niczego nie zmyślam. on odszedł też dlatego , że ma skłonnośc***edofilskie dowiadując się , że to nie jest córka coraz bardziej dostrzegam , że go ona kręci. dlatego odszedł by krzywdy nie zrobić jej i sobie. mimo wszystko dziękuję za komentarze

Gość gość
Ty o nim jako mezu on o tobie jak oszmacie chyba wam nie podrodze ;) nasral na dziecko bo nie jego proste musisz jej wytlumaczyc ze jestes latwa szmata wtedy zrozumie pamietaj lepsza gorzja prawdaniz slodkieklamstwo!:))

Gość gość
Ja nie mam zamiaru analizować każdego tematu czy to prowo czy nie. Odpisuje na powyższy temat co o tym sadze i tyle, bo takie sytuacje się zdarzają.