Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1234

matka mojego chłopaka ,chce ograniczyć nam spotkanie się

Polecane posty

Gość gość1234

Jestem z chłopakiem ponad rok. Mam 17 lat a chłopak mój 19 . Jego matka wkoło do mnie się czepia,ze jej syn się nie uczy,ze to przezemnie, ze ciągle się spotykamy,dodam ze ma on bardzo dobre oceny. Ostatnio na weekend nawet powiedziała mu ze ma mnie dziś nie przyprowadzac bo chce odpocząć . do prawda nigdy z nią nie siedziby,tylko jak juz to u niego w pokoju. Spotykamy się na weekend to ona jest w domu, a jak w tygodniu to ona ciągle w pracy.wczoraj znowu do mnie z tekstami,ze nie chce , żebyśmy spotykali się w tygodniu,tylko na weekendy. Moim zdaniem jest to normalne ze się tak ze sobą spotykamy. A ona chce nas ograniczać, jakby jej syn miał 14 lat. Proszę o pomoc co z tym zrobić :)

Gość gość
to sobie dziewczyno pomyśl, że mój ex miał 25 lat a jego matka była jeszcze gorsza i też zabraniała się z nim spotykać.

Gość gość
A nie mozesz go zaprosić do siebie?

Gość gość
To chyba nieunikniony konflikt pokoleń i nic z tym nie zrobisz. Matka nie chce, żebyście się spotykali w tygodniu, bo wtedy nie ma nad Wami kontroli i nie chce ,żebyście się spotykali w weekendy, bo chce odpocząć we własnym domy, moze pochodzic swobodnie w szlafroku itd. Spotykajcie się częsciej na mieście albo u Ciebie.Niech jej syn łagodnie wytłumaczy, ze ma nadal dobre oceny i zamierza je mieć, ze jesteś dla niego ważna. Bądźcie grzeczni i mili. I nic więcej nie zrobisz.