Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wszystkich pseudo brzydali:)

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Ostatnio szperałem trochę o związkach, jak ludzie oceniają ludzi, jak się dobierają w pary itd. Chciałbym Wam powiedzieć, że: na świecie porobiło się po prostu beznadziejnie! Ładny'a/brzydki'a, chudy'a/gruby'a, zamorzny'a/biedniejszy'a, itd. Co za różnica? Dlaczego ludzie postrzegają wszystkich jako zło konieczne? Dla przykładu jak widzisz faceta/kobietę przystojnego/atrakcyjną to nie wiesz czy ma kupę szmalu czy nie. I co, jak się już na tej osobie poznasz to z braku laku go/ją rzucisz bo w portfelu ma mało? Jak kogoś się zna i się wie że ma szmalu jak lodu, ale urodą nie grzeszy to wtedy go/ją skreślisz czy dla kasy? Ludzie, ogarnijcie się trochę. Przyznam szczerze, że wolę mieć przeciętną kobietę, która nie ma szmalu jak lodu, ale ma w głowie i dobrze się z nią czuje w towarzystwie, niż katować się przez całe życie ale żyć w luksusach. Pamiętajcie, żeby nie oceniać książki po okładce, bo w taki sposób osoby samotne zawsze będą samotnymi. To, że życie kręci się teraz wokól pieniądza nie oznacza, że też mamy to robić. Pieniądze są ważne, ale są rzeczy ważniejsze. Zastanówcie się kobiety jak i faceci, czy naprawdę chcecie spać na forsie i tyle, czy mieć pełne wsparcie ze strony partnera/ki. Jeśli odpowiecie sobie szczerze na to, dużo rzeczy się wyjaśni. Wiadomo, musi być jakiś pociąg fizyczny do drugiej osoby, ale nie szukajcie ideałów bo takowych NIE MA. Jeszcze jedno, nie ma ludzi brzydkich, to jak się widzicie postrzegane jest przez Was. Jeśli wierzysz że jesteś brzydka/i tzn że chcesz takim/ą być. To się nazywa niska samoocena. Znam sporo osób, z natury nie w moim typie, całkowicie, oprócz tego w głowie siano jak fix a mimo to mają partnerów/ki i dobrze im się żyje. Spróbujcie tylko uwierzyć w siebie. Jesteś kobietą i podoba Ci się facet, daj mu to do zrozumienia i odwrotnie. Pamiętajcie, że w tych czasach WSZYSTKO jest o wiele trudniejsze niż było kiedyś - wbrew pozorom.

Gość Pener z klasą
Autorze dobrze to opisałeś :) Leci browar do ciebie :)

Gość Autor_xyz
Zmienię podpis, żeby było wiadomo kto piszę a i dla siebie, żeby łatwiej mi było czytać:) Pener z klasą dziś Dzięki:) gość dziś Do niczego dobrego. Mam wrażenie, że ludzie zapomnieli co w życiu jest ważne, a co znacznie mniej. Czasem dany człowiek żyje jakimś stereotypem, a w momencie gdy przychodzi co do czego mam w poważaniu ten stereotyp i przeczy sam sobie. Ludzie przestali trzymać się jakichkolwiek zasad, nie wiem czemu. A może to ja jestem zbyt zasadniczy:) Generalnie człowiek człowiekowi nie daje szans na cokolwiek tylko skreśla z miejsca, a to błąd.