Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z moja matka.To jest osoba ktora wtraca sie w moje zycie chce zebym robila wszystko wedlug niej ale ja juz nie jestem mala dziewczynka bo mam juz 40lat.Jak mialam 18lat spotykalam sie chlopakiem 2lata i ona postawila mi ultimatum w prawo albo w lewo,chodzilo o slub wiec wybralam slub pozniej sie w nasze zycie wtracala.Po 12latach przestalo nam sie ukladac wiec moja matka pomagajac mi finansowo postawila mnie pod sciana i kazala mi zlozyc pozew rozwodowy.Wzielam rozwod ale dopiero kiedy ja bylam tego pewna ze z nim zycie nie ma sensu.Teraz bylam w zwiazku i mieszkalam u partnera do matki mialam 30km,oczywiscie byla zla na to ze daleko mieszkam nie cieszyla sie ze jestem z kims ze moze mi sie wkoncu ulozy w zyciu.No ale nie wyszlo poprosilam mame o zalatwienie mi transportu ktory mi juz oczywiscie wypomniala jak kazda pomoc zreszta.Jak sie dowiedziala ze nam sie nie uklada to cieszyla sie z tego powodu no i ze wracam do siebie i bede blisko niej.Mam do niej zal ze cieszy sie z moich niepowodzen i prosze o pomoc jak mam z nia postepowac czy moze lepiej odciac sie od niej.Mama przyjmuje psychotropy juz 42 lata moze cos z jej psychika jest cos nie tak.Ja juz nie mam sil do niej.Dziekuje z gory za pomoc.Pozdrawiam

Gość gość
ja swoja mamusie bardzo kocham, pomaga mi przy dzieciach, i czasami jak nie mogę zrobic kupy robi mi pyszna herbatkę ,mam 45 lat,ale nadal mama to najważniejsza osoba w moim zyciu

Gość gość
Ja ja tez kocham tylko mnie boli to ze cieszy sie z tego ze mi sie w zyciu nie uklada czy to normalne?Tata zmarl 3lata temu i jest sama ja ja rozumiem samotnosc jest okrutna ale nie zyczy sie wlasnej corce zeby tez byla sama tak matka nie postepuje ktora kocha swoje dzieci