Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka kobieta

Uzaleznienie

Polecane posty

Gość kobietka kobieta

Drogie panie czy któraś z was też była uzależniona od swojego mężczyzny? Ja wcześniej myślałam że jestem silna i niezależna ale teraz gdy jestem z nim zrobilam sie miekka jak masło mozna mnie po chlebie rozsmarowac. Gdy go poznałam mialam prace bylam silna kobieta, potem zaczęło sie gadanie ze za duzo pracuje ze moze powinnam zostac na jakis czas w domu gdy tak sie stalo po jakims czasie zaczekam od niego słyszeć że nie dokładam sie do czynszu padło nawet stwierdzenie ze nie mam honoru. wróciłam wiec do pracy i teraz coraz częściej myślę nad tym że on zwyczajnie mnie nie kocha bo jak ktos kto mnie kocha moglby powiedzieć ze nie mam honoru bo nie pracuje. On chyba myśli że w domu wszystko robiło sie samo , że jedzenie pochodziło mu pod nos a czyste ubrania same wchodziły do szafki

Gość kobietka kobieta
do tego jeszcze na poczatki wybaczylam mu telefony na boku i smski do koleżanki z pracy ( myślę ze to nie były tylko smski) . A teraz tak źle sie tutaj czuje . Rozpieszczam go bo go kocham ale czy z jego strony jest to samo coraz częściej zaczynam w to wątpić

Gość gość
tak to jest z facetami wina jest nie w tobie ale w jego matce, to ona pewnie mu matkowała, nauczyła że kobiety są od usługiwania i stąd brak szacunku do kobiet i ich pracy