Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopak nie dochodzi

Polecane posty

Gość gość

Witam. Ja i mój chłopak mamy po 19 lat. Od niedawna rozpoczęliśmy współżycie. I tu pojawia się problem.. On nie może dojść... Jestem jego pierwszą dziewczyną, z którą uprawiał seks, więc nie powinien mieć z tym problemu, a jednak.. Nawet jak robię mu loda, to nie działa. Nie wiem o co chodzi. Ja już robiłam to wcześniej i mój poprzedni partner dochodził i to bardzo szybko.. A my potrafimy się kochać bardzo długo i cały czas nic.. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam

Gość gość
Moj chlopak tez nie dochodzil- to po paru miesiacach zmienilam na starszego i teraz jest wspaniale. Ten obecny ma i dluzszego i dochodzi a bierze mnie pare razy w nocy.

Gość gość
Jak chłopak nie dochodzi to według logiki podawanej w tematach gdzie kobieta nie dochodzi powinniście sprawić mu kochankę, bo to wasza wina (jesteście beznadziejne w łóżku).

Gość gość
Tylko że ja robiłam to już wcześniej i nie było z tym problemu. wystarczyło, że chwilę się postarałam i gotowe..

Gość gość
jak nie dochodzi to niech dojezdza czym chce

Gość gość
dziękuję za pomoc :) będę musiała z nim o tym porozmawiać :)

Gość gość
Może twoi poprzedni udawali lub mieli znacznie mniejsze wymagania. Wszak kiedy kobieta nie dochodzi to bezwzględnie jest to wina faceta, prawda?

Gość gość
Coś w tym jest.. Będę musiała się bardziej postarać :)

Gość gość
albo gej albo za duzo wali i jest uzalezniony od por.noli i nie potrafi dojsc jak tylko reka

Gość gość
Już od razy gej, gdyby byłe gejem to prawdopodobnie nawet by mu nie stanął... laska marna w łóżku i tyle, a że z poprzednim było inaczej, cóż, niektórzy są mało wymagający.

Gość gość
ja znam geja, zonatego z czworka dzieci, a kiedys na studiach wychodzilam z kolegami gejami do ich klubow, bo tam mozna sie bezpiecznie bawic i zaden natarczywy kuta.fon sie nie napatoczy i tam bylo zatrzesienie zonatych facetow, wierz mi, tylko o tym sie glosno nie mowi

Gość gość
Moze masz za luzna cipke.

Gość gość
Tez miałem problem jak Twój facet ale znalazłem seksuologa, z którym można porozmawiać przez telefon bez łażenia na wizyty. Spróbuj, może Wam też pomoże 703 402 501

Gość gość
To chyba dobrze jak nie moze dojsc? Przynajmniej nacieszysz sie seksem,a nie minuta i po zabawie.

Gość gość
chcesz to ja się dla ciebie spuszcze i to pare razy. koniecznie na buzie na cycki i na tyłeczek

Gość gość
Dziękuję za pomoc :) postaram się temu jakoś zaradzić. A co do tego seksuologa to on musi zadzwonić, czy ja mogę?