Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona1234

Kobiety, czy też Wam się trafiają tacy faceci?

Polecane posty

Gość zmartwiona1234

Podczas spotkania prawie w ogóle się nie odzywali. Chyba, że o coś zapytałam albo zaczęłam jakiś temat. To ja musiałam decydować co robimy i gdzie idziemy, bo oni nie chcieli podjąć żadnej decyzji. Zero alkoholu i papierosów, nawet okazjonalnie. Ze znajomymi się nie spotykali, a jeden to nawet potrafił wstać w nocy i pójść samotnie na spacer do lasu. Nawet zakląć w moim towarzystwie nie potrafili. A jak już ich wzięło na gadanie to głównie teksty w stylu "jaki to ten świat jest okrutny, wszystko jest do doopy" itp. Czasami zazdroszczę koleżankom tych zabawnych, normalnych facetów, którzy palą, piją i przeklinają.

Gość zmartwiona1234
No nie wiem czy pełen, bo jak na razie mi się żaden zbereźnik nie trafił, tylko tacy jak napisałam powyżej ;)

Gość zmartwiona1234
Prosiłam o odpowiedzi kobiet.

Gość WIADOMO KTO 23 LATA
jemu chodzi o użytkownika zbereźnik, który jest taką miekką cipą

Gość zmartwiona1234
No oni są akurat starsi ;)

Gość gość
Byłam na randce z takim który przeklinał i pluł na ziemię, ale rozmowny też specjalnie nie był ;) Reszta była ok, normalnie, zabawnie.

Gość zmartwiona1234
Nie znam tego użytkownika i mało mnie to obchodzi.

Gość zmartwiona1234
Moje koleżanki mają takich facetów,jakich chciałabym mieć, a mnie się zawsze trafiają tacy jak opisałam. A ci fajni się mną nie interesują.

Gość zmartwiona1234
Więc zgłosiłam wszystkie posty dotyczące tego użytkownika.

Gość zmartwiona1234
@Grzeczna Rozrabiara Różne są, jedne ładniejsze, inne brzydsze. Jestem blondynką (ale koleżanki też prawie wszystkie blondynki ;) ), a ubieram się w sieciówkach typu Zara, Reserved. No nie wiem, co jeszcze chcesz wiedzieć? ;)

Gość gość
Pewnie koleżanki przypadkiem trafiły na swoich, bo tak czasem bywa. A autorka pewnie się umawia z aspołeczniakami przez jakiś portal społecznościowy (?).

Gość NiegrzecznaRozrabiara
Ile masz wzrostu, ile ważysz i ile masz lat? :classic_cool:

Chciała bym ustalić różnice. Ja mam ciemne długie włosy, jestem szczuplutka i w zasadzie jakoś na facetów nie narzekam :) A ubieram się wiadomo - HM, Telly, FIF, Bershka i co jeszcze ciekawego znajdę w galeriach.

Gość zmartwiona1234
Koleżanki miały kilku facetów i każdy z nich był w porządku. Zgadłeś, kilku z nich poznałam na portalu społecznościowym ;)

Gość gość
Jaki masz głos, jakie piersi, jaką pupcie, jakie wcięcie w talii, jaki nosek, jaki sposób poruszania się i chodzenia, w jakim miejscu poznajesz tych facetów? Możesz odpowiedzieć tylko na ostatnie z pytań ;)

Gość zmartwiona1234
@GrzecznaRozrabiara Niby mam powodzenie, ale nie u takich facetów jakich bym chciała :/ Ci, którymi się interesuję nie zwracają na mnie uwagi. A kiedyś nawet się ze mnie jeden nabijał, że wyglądam na grzeczną dziewczynkę.

Gość gość
Już odpowiedziane. Tak myślałam właśnie. To może zarejestruj się na portalu gdzie jest opcja do odhaczenia co do picia i palenia i się kontaktuj tylko z pijącymi i palącymi ;) Tak dla eksperymentu.

Gość gość
Pewnie wyrwałaś tych asów na sympatii :classic_cool:

To może maluj się inaczej, tak ostrzej jakoś, albo fryzurę zmień. Może faktycznie to ciuchy i musisz się na taką niegrzeczną zrobić. Ja nałożę obcisłe jeansy i czuje oczy facetów na moim tyłku :o

Gość zmartwiona1234
Może to dziwne, ale palący i pijący faceci są jakoś bardziej życiowi niż abstynenci. A dlaczego na portalach społecznościowych to takich samych "odrzutków" się poznaje?

Gość zmartwiona1234
Nie jestem nastolatką żeby się w "niegrzeczne" ciuchy ubierać. ;) Pasuje mi mój styl (jest bardziej elegancki).

Gość zmartwiona1234
Mój makijaż to: tusz do rzęs, podkład i cienie do powiek.

Gość zmartwiona1234
A z palaczami i pijącymi też mam czasami do czynienia i gada mi się z nimi 100 razy lepiej niż z abstynentami z portali społecznościowych. Szkoda, że się mną nie interesują :/