Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona1234

Kobiety, czy też Wam się trafiają tacy faceci?

Polecane posty

Gość zmartwiona1234
Zapach fajek mi nie przeszkadza. Jak mnie jeden z abstynentów napisał maila o tym, że chce ze mną uprawiać seks :) Bo wstydził się na żywo do tego zabrać o.O

Gość śmiertelnie uzależniony palacz
Rozrabiara, dasz kajta na swoim moturze? :classic_cool:

Gość Jacekgosc
Ach prosilas o odpowiedź kobiety, ale powiem w czym jest rzecz. nie znam i Cie nie widzialem, ale po tym co mówisz mysle że jesteś atrakcyjna i może wydawać Ci się to śmieszne...oniesmielasz. teraz weszła w życie paranoja zwana pieniądzem i facet może się bać że nie będzie spełniał Twoich oczekiwań (można tak wnioskować po stylu ubierania się) Stąd takie treści na randkach. wiele osób się stresuje, każdy się obawia żeby dobrze wypaść, itd przez to nie jest się sobą i nie ma tematu do gadki. ja pale, okazjonalnie sie napije, spotkamy się? A co do przeklinania to jest tak, że na pierwszym spotkaniu nie powinno sie tego robić, ale jak chcesz to moge rzucać k*****i na lewo i prawo :-P

Gość zmartwiona1234
Jacekgosc, skąd jesteś, ile masz lat?

Gość Jacekgosc
30 świętokrzyskie

Gość zmartwiona1234
A myślałam, że skądś z moich okolic, ale nie :/

Gość Jacekgosc
Czyli skąd k***a :-P ?

Gość gość
Mojego partnera poznalam na necie, nie pali, ale ja tez nie pale i tego nie toleruje, pije okazjonalnie i nie przeklina z szacunku do mnie:) Wesoly serdeczny facet jest zawsze mile widziany, ale fajki alkohol i glupawe poczucie humoru w polaczeniu z jakims bucowatym charakterem np mnie to osobiscie nie pociaga :)

Gość gość
Jacekgość może mieć rację, że onieśmielasz. Być może właśnie eleganckim strojem (żakiecikiem?). Spróbuj się ubrać na pierwsze spotkanie bardziej na luzie, może wtedy potraktują cię jak kumpla, ale to jest lepsze bo chociaż może zapewnić miły wieczór, a nie wieczór z ciągnięciem faceta za język :/

Gość Jacekgosc
Kumpel tak poznal obecną żonę. tworzą fajna pare i dobrze sie dogadają. fajnie się patrzy na takie cos ale też trzeba mieć trochę szczęścia :-) fakt że żaden związek nie jest łatwy, grunt to bycie sobą a nie próba sprzedania sie jak na rozmowie o pracę :-) sorki że momentami pisze bez pl znaków i bez przeciwników ale klepe na kiepskim sprzęcie :-)