Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1112

Brak miesiaczki

Polecane posty

Gość gość1112

Witam jestem tu pierwszy raz wiec troszkę wyrozumiałośc***anie... mam problem bo 8 listopada powinnam dostać miesiaczke dodam ze współżyłam z narzeczonym no i robilismy to do konca. W ostatni dzien plodny zrobilismy to do konca no i przez nastepne 4 dni tez ale miesiaczki nie bylo tak jak powinna byc pokazala sie dopiero po 15 dniach co to moze oznaczac testu nie robilam.

Gość gość
zrób test możesz mieć dzidziusia albo menopauzę

Gość gość
zrób test :) możliwe, że to ciąża

Gość gość1112
Mam dopiero 22 lata

Gość gość
możesz mieć coś z hormonami albo coś najlepiej idź do lekarza

Gość gość1112
no tak jak pisalam 8 mialam dostac miesiaczke a dostalam dzis na samym poczatku tak dziwnie bolal mnie brzuch na samym dole tak jak zawsze przed miesiaczka ale jej nie dostalam wlasnie tego 8 listopada

Gość gość1112
Bo skoro jest miesiaczka fakt ze opóźniona i to duzo to chyba nie ma dzidziusia ? co ... chociaz bym sie cieszyla gdyby byl

Gość gość
Teraz to namieszałaś? Czyli miałaś dostać 8 listopada, a dostałaś dzisiaj? PS. ja mam 22 lata i 9 miesięczne dziecko, też byliśmy w narzeczeństwie jak zaszłam w ciążę, ślub wzięliśmy, gdy mała miała 5 miesięcy..i jestem bardzo szczęśliwa ! :)

Gość gość
Noo skoro dostałaś okres to raczej nie...chociaż zdarza się tak czasami, ale to rzadkość

Gość gość1112
gosc Tak mialam dostac 8 litopada 29 wrzesnia byl ostatni dzien plodny i zrobilismy to do konca 30 wrzesnia juz mialam dni nie plodne i tez przez te 4 dni robilismy to do konca i 8 listopada mialam dostac miesiaczke brzuch na samym dole bolal mnie 5 listopada i 6 zawsze przed miesiaczka mnie bolal ale tym razem skonczylo sie tylko na bolu brzucha i dzis 24 listopada dostalam miesiaczke