Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego chłopacy wybierają dziewczyny tylko ze względu na wygląd

Polecane posty

Gość gość

zastanawiam się dlaczego większość chłopaków patrzy tylko na wygląd dziewczyny,a nie na to jaka jest z charakteru

Gość gość
Bo wolą żeby wszycy im zazdrościli wytapetowanej laleczki,niż mieć mądrą dziewczynę,która ma coś poza ciałem do zaoferowania

Gość gość
ja jestem kobietą i mogę szczerze powiedzieć, że wygląd faceta to dla mnie podstawa. Nie mogłabym być z kimś kto mnie nie pociąga. Zastanów się czy Ty chciałabyś być z facetem, który jest z Tobą dlatego, że jesteś miła i sympatyczna ale go nie kręcisz :o

Gość gość
Dla mnie wygląd nie ma znaczenia.Stawiam na mądrość i inteligencję

Gość gość
W dzisiejszych czasach tak już jest.Wygląd ważniejszy niż charakter.Prawdziwa miłość nie istnieje

Gość gość
Bo dla dzisiejszych chłopaków to wstyd pokazać się z brzydką dziewczyną.

Gość gość
Nie wszyscy chłopacy tacy są

>>>zastanawiam się dlaczego większość chłopaków patrzy tylko na wygląd dziewczyny,a nie na to jaka jest z charakteru<<< Bo wygląd widać, a wredne cechy charakteru można łatwo i długo ukrywać :(.

>>>W dzisiejszych czasach tak już jest.Wygląd ważniejszy niż charakter.Prawdziwa miłość nie istnieje<<< A dlaczego wg Ciebie: fascynacja czyimś wyglądem wyklucza prawdziwą miłość? Czy wg Ciebie można kochać tylko brzydkie dziewczyny ? :D :D :D

Gość gość
Ktoś niezbyt wyględny też może być wart uwagi

>>>Bo wolą żeby wszycy im zazdrościli wytapetowanej laleczki,niż mieć mądrą dziewczynę,która ma coś poza ciałem do zaoferowania<<< Mądry facet zawsze wybierze tą, co ma coś poza ciałem do zaoferowania (np. majątek :D :D :D). Zwróć jednak uwagę, że zwrot "coś poza ciałem" oznacza piękne ciało + coś dodatkowo, a nie potwora z Loch Ness + dodatki :D.

Gość gość
miałam na myśli dziewczynę która zbyt piękna nie jest,ale za to mądra.

>>>Ktoś niezbyt wyględny też może być wart uwagi<<< Z którego stulecia piszesz do nas gościu :D ?

>>>miałam na myśli dziewczynę która zbyt piękna nie jest,ale za to mądra.<<< Nie jest ważne: czy dziewczyna jest superpiękna, ważne jest: czy podoba się konkretnemu mężczyźnie. Jeżeli nie robi na nim żadnego wrażenia, to nawet największa mądrość nic tutaj nie pomoże :(.

Gość gość
Twoim zdaniem tylko ładna zasługuje na miłość.Jesteś niezwykle ograniczony

Gość zainteresowany1234
Problem polega na tym że każda się uważa za mądrą, a to ją "mądrą nie czyni. Ile masz lat autorko?

Gość gość
Żeby tak myśleli tylko "chlopacy"...niestety podobnie mysli też wielu dojrzalych/?/ mężczyzn.

>>>Twoim zdaniem tylko ładna zasługuje na miłość.Jesteś niezwykle ograniczony<<< Wybacz, ale ograniczona jest osoba, która przeczytać prostego tekstu ze zrozumieniem nie potrafi :(. Nigdzie nie napisałem, że kochać można tylko piękną kobietę. Jeżeli to Ty napisałaś słowa: ...ale za to mądra... , to przyjm do wiadomości, ze mądra też nie jesteś.