Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto was kocha,kto jest wam bliski naprawde?

Polecane posty

Gość gość

Nie mam nikogo kto byłby tak naprawdę mi bliską życzliwą osobą,kto by kochał czy szanował? Czy to mój problem czy błąd może tkwić we mnie? Czy samotność może spotkać człowieka od tak czy zawsze jest się winnym który sobie na nią zapracowal...?

Gość wiesh
wiele czynnikow sklada sie na samotnost i zalezy od wielu. od ciebie i od otoczenia w ktorym sie obracasz. 1.wykaz inicjatywe. 2. slucha i zwierzaj sie 3. nie doszukuj sie w ludziach idealuw 4. wybaczaj

Gość gość
Jak nie ma 1 osoby Tobie bliskiej, to znak że nic dobrego na tej ziemi nie zbudowałeś. To Twoja wina. Czyń dobro, unikaj zła- J. Krąpiec

Gość gość
ja kocham ale bez wzajemnosci

Gość gość
Dzieci są mi bliskie,kochaja,ale wiem że kiedyś odejdą i też może będą żyć swoim życiem po swojemu. Nie można obarczac dzieci swoimi potrzebami. Nie mam nikogo kto by mnie lubił,darzyl prawdziwą życzliwością taka miloscia, czy to przyjacielska czy rodzicielską.teściowie,mąż,rodzina,dla nich jestem bo jestem, bo wnuki wychowuje...Może na to sobie człowiek zaprwcowuje tylko nie wiadomo kiedy czynieniem zła,a kiedy nadgorliwoscia w uczynienia dobra...

Gość gość
nie wiem kto mnie kocha