Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kimbanin

Ona mnie kocha? Pomocy :c

Polecane posty

Gość Kimbanin

Tak gdzieś niedługo po początku roku szkolnego (liceum) poznałem pewną dziewczynę, która jest w związku z chłopakiem już miesiąc, ale jak zaczęli chodzić to znali się tylko jakieś 2-3 tygodnie. Teraz ja i ona zbliżyliśmy się do siebie i czasami wydaje mi się że poświęcam jej więcej czasu niż jej chłopak, takie wymienianie spojrzeń, uśmiechów, czasami jakieś szturchnięcie palcem w biodro albo brzuch. Ale mimo to jak ten chłopak chce ją rzucić to ona naprawia ten związek od nowa. Ostatnio gadaliśmy przez całą noc przez skype i patrzyliśmy się na siebie uśmiechając się, ona mówiła że podobają się jej moje oczy i uśmiech i że jak się do niej uśmiecham to ma motylki w brzuchu. Ostatnio też jak jej napisałem, że muszę sobie znaleźć dziewczynę to napisała mi żebym się z tym nie spieszył, że na wszystko będzie czas i żebym nie szukał dziewczyny na siłę, bo tak jej nie znajdę i wysłała kilka smutnych buziek, ale jak zapytałem ją dlaczego się tak denerwuje to napisała, że wcale się nie denerwuje tylko po prostu tak jest i żebyśmy zmienili temat. Też jak czasami ćwiczę na siłowni z kolegą i ona ma w ten czas wf to przechodzi ciągle z szatni na halę i z powrotem i za każdym razem patrzy na mnie, a jak ja popatrzę to się uśmiecha i peszy. Koleś ma grzywkę, pełno pryszczów, jest wysoki, taki bardziej pedałowaty, chudy i chyba jest trochę upośledzony. Bardzo możliwe, że ma adhd. Mówiła mi też, że jej matka jej mówiła same dobre rzeczy ("znaczy dla mnie dobre" jak to ujęła), że ją przekonywała, żeby go zostawiła i zajęła się mną, bo jestem od niego lepszy itp. I tu jest pytanie czy ona się we mnie zakochała? I jeśli tak to jak powiększyć to uczucie, bo ja widzę jak ona cierpi przy takim chłopaku to mi się chce płakać. Bardzo proszę o pomoc bo w cholerę mi na niej zależy...

Gość gość
pocaluj ja ale potem powiedz zeby sie zdecydowala i nie kontaktuj sie w zaden sposob

Gość Kimbanin
A co jak odwróci głowę? Co wtedy?

Gość gość
Hahah slodka opowiesc:)) naprawde...spodobalo mi sie to ,: jest z nim miesiac:))) lubie takie opowiatki dzieci ktore sie bawia w milosc

Gość Kimbanin
Drogi gościu, gdy już coś piszesz to zrób to porządnie... warto jest czasami przeczytać swoją wypowiedź od nowa i poprawić błędy, które się narobiło ;)

Gość gość
no wyglada na to,że coś do Ciebie ewidentnie smali cholewki