Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowa moda, FACET Z BRODĄ...coraz więcej facetów ma brody

Polecane posty

Gość gość

przyczyna rodzi skutek, broda stanie sie powszechna i branie zaczną miec faceci metroseksualni. Ludzie nie lubią nudy i pospolitosci

Gość gość
Nowa? Obudziłas się dopiero?

Gość gość
uwielbiam typ drwala, prawdziwy męski facet a nie jakieś metro

Gość gość
gość dziś ja również :)

Gość gość
Nie ważne metro czy retro ważne żeby z tą brodą było mu do twarzy . Mi się podoba taki jeden z brodą, podobał mi się jeszcze jak jej nie miał i myślałam że z brodą to już nie będzie w moim typie. A tu zd***** bo jest nawet bardziej w typie niż wcześniej!

Gość Deviant
Przecież to już od dłuższego czasu jest. Araby jak u siebie niebawem zaczną się czuć.🖐️ Nie żebym był nietolerancyjny, ale...🖐️. Według mnie broda jest obleśna.🖐️ Jeszcze wąsy ujdą. :)

Gość gość
kobiety lecą na starszego a broda postarza. Jakby kobiety leciały na porządnych mężczyzn to bycie porządnym byłoby w modzie

Gość gośćula
super,marcin bosak z brodą -mój typ

Porządny zawsze ogolony. :P Wiadomo, niektóre dziewczyny lubią jakiś tam zarost u partnera, bo to niby bardziej męsko wygląda. Albo po prostu, podoba się. Wiadomo, co kto lubi, ale ten wysyp brodaczy od pewnego czasu jest jakiś dziwny.:P Teraz jak przeglądasz garnitury, to chyba z 90% modeli zarośniętych.

Gość gość
nie lubie brody

Gość gość
uwielbiam brody..mrrrr

Gość gość
nigdy mi sie broda nie podobala

Gość zuzolinka89
Brody są spoko... ale jak są zadbane :) Dlatego warto zaopatrzyć swoich facetów w szczotkę do brody - http://thebushybeard.com/blog/szczotka-do-brody balsamy i olejki. Na pewno dzięki temu będzie bardziej zadbana i ładniejsza:) Mój brat ma brodę, taką wielką i czasami mam wrażenie, że mu coś z niej wyskoczy ha ha :) Chyba kupię mu jakieś kosmetyki do niej na urodziny:)

Gość gość
tak, te ohydne wlochate brody a la drwal, jak leonardio dicaprio ostatnio miewal. fuj, nie lubie tego. co innego delikatny, przyciety zarost, ale nie takie futro :o

Gość gość
mnie brody nie pociagaja

Gość gość
zalezy, niektorym lepiej z brodą. np sam mam dosc miekkie rysy twarzy, i dopiero z zarostem wygladam jak facet, a i lepiej sie czuję. bez brody to taka tam p**d/ega, zawsze mnie za mlodu mylili z dziewczyną, szczegolnie jak nosilem długie wlosy. teraz nie mam tego problemu.

Gość gość
Co to za moda na Binladena. Facet z brodą wygląda ohydnie , niechlujnie i zaniedbale. W brodzie jest siedlisko brudu i roztoczy. Jak widzę takiego chłopaka to mam odruchy wymiotne. To tak jakby kobieta zapuściła włosy pod pachami i paradowała dumnie. Tylko śmierdzące leniuchy mają takie brodziska , bo im się nie chce golić. Pozdrawiam wszystkich pachnących i ogolonych mężczyzn.

Gość gość
nie ma nic bardziej seksownego niż kobieta której co chwile wymiociny podchodzą pod zęby...hmm....sam seks. Wiesz, że większość ludzi się myje? W brodzie nie ma więcej bakterii niż we włosach na głowie.

Gość gość
Rozumiem tygodniowy zarost :-) nawet pociagajace:-) ale bez przesady dluzszy zarost mnie nie pociaga wrecz odpycha. Juz nawet to nie modne.

Gość gość
Ochydne zamiast wygladac normalnie to z broda wygladaja jak menelll ze smietnika ktorych nie srac bylo naa zyletke. Tak w europie zadbany mezczyzna sie goli nie wyglada jak malpa:-)

Gość gość
mój partner ma bardzo zadbaną brodę i mnie się podoba ;)

Gość kalina013
W przypadku mojego faceta jest tak samo. Kiedy broda jest zadbana to nie ma żadnego problemu i nie przeszkadza mi w żaden sposób. To wszystko to zasługa sklepu BeardMan. :) Już wielokrotnie słyszałam jak mój Michał go zachwalał przed przyjaciółmi. Mimo że nie jestem facetem, jestem pewna, że ma rację. :)

Gość gość
To wygląda jak włosy łonowe na brodzie. Jak by zdjął gacie a tam zapuszczone włochy blee. Zapuszczona broda to już wgl ohydne. Jak z takim rozmawiać kiedy wywala te łoniaki do przodu.Jak można to pielęgnować, obleśne to jest. To się goli i wygląda jak człowiek. A nie zupa cieknąca po łoniakach.

Gość gość
Prawdziwy polski mężczyzna jest gładko wygolony, i nie idzie ślepo za unijną "poprawnością polityczną", która zachęca białych Europejczyków do zapuszczania brody, by nie "drażnili" swoją gładką twarzą muslimów. To muslimy mają się wyróżniać w Europie swoim wyglądem, zachowaniem, jako przybysze, obcy, a nie biali mężczyźni mają się upodabniać zarostem do muslimów. Myślcie Panowie!

Gość Alvin Boberek
Wiem że abstrahuję, ale czekam na moment kiedy kobiety zaczną znowu nosić "brody "na pusiach, tak jak to dawniej było:-) To były czasy...

Gość gość
Nie lubię facetów z brodą! Panowie- zgolcie te ohydne brody!