Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Larry from Army

Wiecie co, jutro idę na jakąś gównianą rozmowę kwalifikacyjną oto jakie ten kraj

Polecane posty

Gdzie te czasy, gdy nawet w nocy było dość ludzi by obrzucać się gów//nem :classic_cool: A dziś co, jutro na kasę w biedronce to śpicie hehehe.

Gość gość
Aty co? Pewnie ochrona biedronki, nudzisz się i piszesz p*****ly.

Co na mnie naskakujesz, mogłabyś przyjść, wesprzeć człowieka a nie jak jakiś agresywny zwierz się wyżywasz ty... daj spokój. Wyluzuj się.

Gość gość
To co się czepiasz kasierow z biedronki. Dobrze mówiłem ochrona tyle ze narodowa też się nie ma czym chwalić.

Gość gość
Tak jak siedzenie na kasie innych. A ty spać nie mozesz? :-)

No nie mogę, z jednej strony chciałbym coś zmienić w swoim życiu i nie chodzi o takie tam bzdury jak robota tylko o wnętrze lecz z drugiej chciałbym poznać kogoś takiego jak ja, bym nie musiał się zmienić lecz byśmy sobie trwali, kogoś kto by mnie zrozumiał etc i byłby takie jak ja, a nie tam naukowe pieprzenie o przeciwieństwach, co za bzdury !!

No nie mogę, z jednej strony chciałbym coś zmienić w swoim życiu i nie chodzi o takie tam bzdury jak robota tylko o wnętrze lecz z drugiej chciałbym poznać kogoś takiego jak ja, bym nie musiał się zmienić lecz byśmy sobie trwali, kogoś kto by mnie zrozumiał etc i byłby takie jak ja, a nie tam naukowe pieprzenie o przeciwieństwach, co za bzdury !!

Gość gość

Gość gość
A tak dokładniej co ci nie pasuje w tobie?

Gość gość
Wszystko mi pasuje, jestem inspiracją dla wielu osób, jednak... nie pasuje mi to, że nie znalazłem kobiety które to pasuje, nie żadne kompromisy, bzdury, pieprzenie lecz prawdziwej kobiety która jest taka jak ja i nie boi się prawdy...

Gość gość
Rozumiesz, mam dość życia w ułudzie i kłamstwie, nie chcę udawać i nigdy tego nie robiłem, lecz nasz wspaniały XXI wiek jest wiekiem obłudy i kłamstwa, jednym wielkim oszustwem.

Gość gość
To wiek, gdzie nie ma człowieka lecz jednostka, nie ma człowieka lecz waluta, gdzie wartości, gdzie... brzydzę się tym światem w jakim przyszło mi żyć, światem, który owszem, daje ci możliwości lecz tylko wtedy, gdy masz papier zwany kasą.

Gość gość
A najgorsze jest to, że ludzie zapominają, dla nich to normalne, czy istnieje większe wypaczenie niż to, gdybym miał tutaj guzik od zniszczenia świata nacisnąłbym go bez zastanowienie i nie byłoby żadnej przemowy.

Gość gość
Ja wierzę... wierzę w co wierzę lecz wiem, bóg nie niszczy tego świata tylko dlatego, że mamy tutaj dzieci, jedyne dobro na tej ziemi.

Gość gość
I co, zabrakło c***ary w gębie... eh

Gość gość
Czowieku uwierz, gdybyś poznał kobietę z Twoim charakterem to byście się pozabijali z nudy. Wszystko by było przewidywalne bo skoro ona by była taka jak Ty....to już lepiej samemu być :-)

Gość gość
Jesteś chora, nic nie byłoby przewidywalne, taka sama znaczy lubująca się w tych samych rzeczach, mnie interesuje armia i broń i taką chcę kobietę i nic nigdy nie byłoby przewidywalne, wychyl nos z przed ekranu telewizora, idę na film mała. HA HA dobre... ale bredzisz mała.

Gość gość
Jak jest gość lubujący się w książkach i kobieta lubująca się w imprezach to taka para daleko nie zajdzie, pojmujesz. Uzupełnienie się to bzdura, owszem uzupełniasz się z kimś kto jest taki sam ja ty. I wtedy jesteście całością.