Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do mam karmiach piersia

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkim mam pewien problem moj 3 miesieczny syn nie chce ssac piersi to znaczy rano jak wstanie normalnie je a potem juz nie chce placze i napreza sie czasem musze mu dac smoczka a potem szybko piesc to moje pierwsze dziecko i nie mam pojecia co robic

Gość gość
moze ma przepelniony brzuszek, albo odbiera twoj stres, moze ma gazy????

Gość gość
Nie gazy raczej nie bo jak podam mu butelke to pije normalnie

I juz masz odpowiedz na swoje pytanie. Podajesz mu butelkę, więc denerwuje się przy piersi bo z butelki szybciej i łatwiej leci. To samo ze smoczkiem, inna techinka ssania i malec może się wkurzać, że musi inaczej ssać i jest zdezorientowany.

Gość gość
Tak szmato, zebys wiedziala, ze boli mnie, ze zamiast godnie pracowac Ty siedzisz na forum i okradasz obywateli, a uzywal slowa okradac, bo za siedzenie na kafe Ci nie placa. Przez takie s****wa jak Ty ten kraj jest jaki jest.

Gość gość
Jestem w identycznej sytuacji. Corka rowniez ma 3 miesiace i mielismy problem z ssaniem piersi. Na tym etapie pojawia sie tzw kryzys laktacyjny. Dziecko zaczyna potrzebowac wiecej mleka niz masz i pare dni to potrwa zanim laktacja nadazy. Ja rowniez zaczelam dokarmiac butelka co poglebilo tylko problem bo dziecko piers zaczelo odrzucac. A mleka coraz mniej juz sie robilo od tych butelek. Pomogl laktator i wiecej przystawiania do piersi. Pomalu odchodzimy znowu od butli. To jednak prawda ze dokarmianie butelka to poczatek konca karmienia piersia.