Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zgadnijcie co robi w pracy scierka zwana Zorjana

Polecane posty

Gość gość

Siedzi sobie na kafe, zamiast pracowac, a my jej za to placimy. Nasze podatki ida wlasnie na takich nierobow, ktorzy robia wszystko tylko nie to co powinni. Wielka urzedniczka z kafe. Ps. Dlugo myslalas nad takim dennym nickiem???

Gość gość
nawet mi się jej dennej osoby nie chce komentować

Gość gość
Szkoda, ze nie wiem w jakim urzedzie pracuje, normalnie zglosilabym to. Jestem nauczycielem i co tez mam sobie w pracy na kafe siedziec, a dzieciaki samopas? Wstyd Zorjana. Akurat jestem na macierzynskim, ale ciekawe co byc powiedziala jakbys poszla do lekarza, a on zamiast Cie zbadac to siedzialby na kafe.

Gość gość
napisz w jakim woj ona pracuje w tym urzedzie

Gość gość
dziewczyny nie wiadomoczy ona rzeczywiscie pracuje w urzędzie pewnie ściemnia i tyle, pewnie jest bezrobotna i sie nudzi

Gość gość
ona kiedyś pisała że zarabia ponad 4 tyś na m-c . Gdzie w urzedzie są takie zarobki , ona nie pracuje w żadnym urzędzie tylko siedzi w domu na utrzymaniu męża,

Gość gość
ale jak nawet, to co Was to ineteresuje? moze robic co chce. Jak Wy czy ja :)

Gość gość
Wlasnie sie mylisz, jak pracuje w urzedzie to ma pracowac a nie robic co chce, nie za psioszenie na kafe dostaje wyplate.

Gość gość
O, panią nauczycielkę zabolało. Jak ona ma za nasze pieniądze 3 miesiące wakacji to juz jest dobrze.

Gość gość
3 miesiace wakacji nauczyciele? W jakim Ty swiecie zyjesz? Pracuje w przedszkolu i wakacji mam miesiac. Tylko sierpien.

ale Was to boli? A ciężko Wam się domyśleć, że może mam luźniejszy dzień? Albo może na L4 jestem? Albo mam urlop? Jak jestem zarobiona w pracy to nawet na kafe nie wchodzę, zresztą widać to, bo nic nie piszę. Dziś zrobiłam wszystko co miałam zrobić, więc sobie weszłam poczytać, bo nie mam co robić :) A w urzędzie można tyle zarabiać :) będąc głównym specjalistą, chociaż i niższe stanowiska mają podobną kase.

Gość gość
Tak boli nas to! Ze bierzesz nasza kase za siedzenie na forum internetowym, zebys wiedziala ze nas to BOLI, bo to nieetyczne.

W pracy każdy ma prawo do przerwy. A jak sobie jem obiad to moge sobie i przeglądać kafe w tym czasie, także zluzujcie. Swoje obowiązki wypełniam doskonale. Czasem jest nawał roboty, a czasem cały dzień luz. Jak nie ma pracy, to nie ma co robić. Proste.

Gość gość
Ja też siedze w pracy na kafe,bo mogę a wy mnie możecie cmoknąc:Dcześć Zorjana:)

Gość gość
Jakos Ci nie wierze, ze siedzisz na kafe na przerwach. Jako urzednik panstwowy powinnas byc wzorem moralnym, pewne stanowiska sa obarczone spoleczna odpowiedzialnoscia, a Ty kawka w lapke, w druga telefonik i napierd*alanka na kafe.

Gość gość
Wq****one kasjerki z biedry robią najazd na zorjanę bo one nawet przerwy na szczocha nie mają i łażą z pampersem przyklejonym do doopy :classic_cool:

Gość gość
Tylko, ze kasjerki z biedry biora wyplate od supermarketu, a nie podatnikow :O

Gość gość
14:51,ktoś ci zabronił pracować w urzędzie?Trzeba było sie uczyć to też byś tak miała:) zazdrośnice

akurat na komórce mi się nie chce siedzieć i pisać, za długo :) wolę na lapku :) a teraz spadam do domu.

Gość gość
Kolejna bez klasy, która podbija temat o samej sobie. Zorjana masz u mnie ogromnego plusa za wiedzę odnośnie laktacji, ale minusa za... właśnie za to że zachowujesz się jak hh

Gość gość
Jasne ona jedyna ? Połowa albo i wiecej urzytkownikow pisze z pracy i co? Nie zgadzasz sie z jej pogladami to probujesz ze wszystkich stron dogryźć ? Cos nie wyszło ;)

Gość gość
14.54 ja pracuje akurat w bibliotece, a mimo to na kafe nie siedze pol dnia bedac w pracy. Uwazam, ze to przegiecie. Placi mi panstwo, tymbardziej szanuje swoja prace.

Gość gość
14:53 jesteś tego pewna? Wasza wiedza a raczej niewiedza mnie zadziwia za każdym razem:O

Gość gość
Widze ze Ty znasz sie lepiej na kasie w biedrze, sorry nigdy z takim zawodem nie mialam stycznosci woec wybacz mi niewiedze :D :D

Gość gość
Teraz jak nagle wszystkie szanują swoją pracę i pieniądze podatników:D chyba się zejszczam za chwilę:D

Gość gość
Janse, myslisz, ze kazdy tak jak Ty lub ta smieszna Zorjana to zlodziej i tani cwaniak??

Gość gość
A szanowne ekspertki forumowe wzięly pod uwagę to,że składki jakie opłaca szef zorjany też są pieniędzmi podatników?D więc jakby nie było siedzi na kafe za swoje:D a gdzie sa te,które za pieniądze podatników lecą na L 4 jak tylko ujrzą dwie kreski na teście?:D

Gość gość
Tylko, ze jej pensja sklada sie z naszych podatkow, a ona sobie za nie siedzi na kafe, zlodziejka jedna. Szkoda, ze za nasza kase sobie odrzutowca nie zalatwilas i nim do pracy nie latasz dzien w dzien.

Gość gość
I z jej podatków też:D głupie tłumoki

Gość gość
Litości