Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje roczne dziecko dużo śpi

Polecane posty

Gość gość

zaczynam się niepokoić, wstaje po godz. 11, zje kaszę i znowu śpi, juz prawie 1,5 h. Czy to normalne ? Miałyście tak ze swoimi dziećmi ?

A o której idzie spać i ile godzin ma snu na dobę ? Długo to tak trwa ? Robiłaś badania ? Pytałaś się o zdanie pediatry ? Mój w tym wieku szedł spać o 19 i budził się w nocy co 2/3 godziny . Pobudka o 5/6 rano. A potem zasnął w południe i spał max 2 godziny.

Gość gość
Ale od zawsze dużo śpi czy teraz tak ma? Od jak dawna? Moje dziecko koło roczku przestawiło się już na 1 drzemkę w ciągu dnia, wstawało koło 7, na drzemkę szła koło 13, spała jakieś 2 godziny i dopiero o 21 zasypiała na noc. Była bardziej senna w czasie infekcji albo przy ząbkowaniu. Ale dzieci są różne.

Gość gość
Idz do lekarza. Nie pytaj tutaj bo sie dowiesz ze dziecko ma autyzm albo niedługo umrze

Gość gość
moja przed roczkiem miala jeszcze 2 drzemki w dzien. czyli rano wstawała między 8-9. Zjadła śniadanie, pobawila się i siedząc ze mną w salonie przysypiało jej się tak na godzinkę. Po obiedzie szła spać normalnie, czyli 2-3 h w łóżeczku. Ale już potem szybko ograniczyła dzienne spanie do tej popołudniowej sjesty.

Gość gość
Moj ma rok i dotad spal 2xdziennie,ale potem w nocy sie czesto przebudzal,wiec mu ta popol drzemke ucielam.wstaje o 7,spac idzie ok11-12i spi do 14.kolo 20zasypia.spytaj lekarza.jak zeby albo przeziebiony to chcial czesciej spac.

Gość gość
Moja coreczka ma 1 rok i trzy dni. Dotad miala jedna drzemke w dzien ok 1 godzinki. Dzisiaj wstala o 7.30 i w dzień nie chciala zasnac. Wykapalam ja wczesniej ok. 18 i 18.30 kaszka i zasnela podczas jedzenia. Ja sie martwie ze za malo spi w dzień