Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stypendium szkolne pytanie

Polecane posty

Gość gość

Która z was drogie mamy składała podanie o stypendium dla dzieci?? Mam pytanie odnośnie tych faktor itp

Gość gość
pytaj

Gość gość
Złożyłam na poczatku roku faktury na ok 250 zł na dwojke dzieci i teraz musze składać następne żeby dostać druga transze?

Gość gość
Od lipca zbierasz faktury na nowy okres i będziesz je musiała przedstawić do konca grudnia bodajże. A dostałaś już decyzję przyznającą z kwotą ? Bo ta kwota jest ruchoma i to że w tamtym roku miałaś przyznane 250 zł nie znaczy że teraz też będzie taka sama

Gość gość
A w ogóle to złożyłaś podanie na nowy okres zasiłkowy ? bo to co roku składa się nowe podania i co roku dostajesz nową decyzję

Gość gość
Dostałam decyzję juz we wrześniu chyba na kwotę coś ok 500 zł na dwojke dzieci razem. Faktury juz złożyłam ale myślałam że to już wszystko a dziś się dowiedziałam ze musze znowu zbierać na drugą transze. Pierwszy raz składałam i chyba nie wszystko zrozumiałam

Gość gość
Tu jednak sama patola siedzi na tym forum :O

Gość gość
To bardzo szybko złożyłaś te faktury bo masz czas na złożenie ich do końca grudnia, a od stycznia musisz zbierać faktury na tzw drugie półrocze i masz czas na złożenie ich chyba ( ale nie jestem pewna ) do czerwca

Gość gość
No dziwne... Mo pedagog w szkole kazała złożyć faktury do końca listopada najlepiej a teraz mam składać do końca tygodnia ma druga transze

Gość gość
Rozumiem że teraz masz złożyć papiery o przyznanie stypendium na drugie półrocze, a nie przedłożyć faktury, bo te należy zbierać i złożyć do czerwca. U nas faktury składa się do końca grudnia i jednocześnie w grudniu składa się podanie o drugie półrocze

Gość gość
Tu jednak sama patola siedzi na tym forum pechowiec.gif a dlaczego??

Gość gość
Bez sensu... Składałam podanie na rok 2014/15 z tego co wiem już nic nie musze składać, pedagog tez mi nie o tym nie mówiła. Dla mnie to trochę problem bo już złożyłam faktury za prawie 300 zł i teraz po prostu niemam co kupować innego dla dzieci do szkoły jak wszystko na razie maja