Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

EGZAMINATORZY! pocałujcie mnie w dupę!!!

Polecane posty

Gość gość

Egzaminatorzy na egzaminie na prawo jazdy jesteście j****ymi ch**ami!!! Zapraszam was do pisania co myślicie o egzaminatorach! Ja rozumiem, że mozna kogoś ujebać jak faktycznie nie umie jeździć, ale to co się wyprawia w mordach, które są po prostu pralniami pieniędzy, mnie przeraża!!! To jedna wielka MAFIA, wsadzić ich wszystkich do kryminału!!!! Mam już dość, jeżdże bardzo dobrze, jest to opinia mojej rodziny, 4 różnych instruktorów którym kazałam oceniać moje umiejętności i co? Wiecznie wynik negatywny. Nie boję się jeździć, bo jeżdżę pewnie i nie mam problemów. Niestety panowie egzaminatorzy pragną zdzierać ze mnie pieniądze. Ch*j im w dupę!!! Ludzie dla mnie to jest wyprawa za każdym razem do tego j****ego mordu, muszę brać urlop etc. musze wydawać masę kasy. Tak naprawdę jakby wszystkim kierowcom kazać robić te manewry które sa na egzaminie to pewnie NIKT z jeżdżących by nie zdał!!!! Ja już to opanowałam, już nie wiem co mam robić stanąć na głowie - a i to umiem szczerze mówiąc, umiem też żonglować 7 kulami, grać chopina na fortepianie - a jeżdzić samochodem nie umiem???? Jak to jest banał!!!! Następnym razem kopnę w tą wielką zarozumiała dupę tego ohydnego egzaminatora, debila j***ego!!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować