Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notharek

Dziewczyny doradzcie jaki zegarek wybrać

Polecane posty

Gość notharek

Koszmar dla mężczyzny. Wybór prezentu dla kobiety. Zbliżają się urodziny mojej żony. 1 grudnia tak więc dostaje zwykle jeden prezent na mikołaja jak i na urodziny. Bardzo wymagająca z niej kobietka, już kilka razy zdarzyło mi się,że nie trafiłem w jej gust :P Chciałbym podarować jej zegarek ponieważ swój stary zgubiła na wakacjach. Jak na razie mam na oku ten oto: http://www.zegarmistrz.com/TISSOT_T0232102211700_T_WAVE_ROUND_T0232102211700-4138.html ( żona lubi połączenie złota ze srebrem). Może być? Czy szukać dalej?

W ogóle mi sie nie podoba :o już nawet pomijając to, że dla mnie zegarek to ostatnia rzecz którą chciałąbym mieć, to ten mi się nie podoba. Gdybym miała kupić dla jakiejś kobiety wybrałabym taki na pasku podrabiany na zabytkowy

Gość gość
Spytaj Nowaka z PO. On się zna na zegarkach.

Gość notharek
Wcześniejszy był cały srebrny Casio ale żona mówiła,że chce kupić sobie teraz srebrno złoty. Tak więc taki chciałbym jej podarować.

Gość gość
nie zbyt ładny, ten drugi i trzeci ładniejszy tylko droższy :)

Gość notharek
Ktoś się pode mnie podszył w ostatnim wpisie :) Cóż - taki urok kafeterii :) Dzięki dziewczyny za radę, ale chyba jednak wybiorę ten swój pierwszy :) Jedynie na tyle mnie stać. Dzięki!

Gość gość
na http://allinside.pl/ mają fajne zegarki ;) mam stamtąd jeden i jest super :) Bardzo ładny, dobrze wykonany. :)

Gość gość
Jakimś gadżeciarzem nie jestem, ale zegarek lubię mieć dobry. Na ten moment noszę zegarek od Aerowatch (www.aerowatch.pl). Chyba najlepszy zegarek jaki miałem w życiu. Szwajcarska precyzja, klasa, styl, tradycja 100 – letniej marki zaklęta w kopercie.