Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w ciąży !!! ale się cieszę : ):):):):)

Polecane posty

Gość gość

dziś robiłam test wyszedł pozytywnie, a wczoraj test beta i wskazał na 4 tydzień :) :) cieszę się :))

Gość gość
Jak miliony innych kobiet.

Gość gość
Gratulacje!!! No to zdrówka Ci życzę dużo :)

Gość magdalenanananaanana
Super. Gratulacje :) Ja też jestem właśnie w trakcie starań- ale to dopiero drugi miesiąc. W tamtym cyklu się nie udało. Za dwa tygodnie zobaczymy czy zaskoczyło tym razem :)

Gość gość
tak tak,teraz sie cieszysz,a potem jak sie zapuscisz i bd gruba facet nawet na ciebie nie spojrzy,odechce mu sie seksu. tak,tez sie cieszylam kiedys i na poczatku. po ciazy nie pomagal mi nic,wychodzil a ja sama zostawalam.dodam ze ciaza byla planowana,przyzwyczaj sie ...pieluchy i zero zycia na wolnosci.

Gość gość
dokladnie, bylo pieknie na poczatku a teraz zsostalam sama w 7m-cu

Gość gość
Gratuluję;) Dziecko to największy sukces kobiety:) Obyś miała wsparcie w tatuśku:) Pzdr Bluejeans

Gość gość
Nie słuchaj tych komentarzy wyżej. Bardzo się cieszę chociaż cię nie znam, ja też mam dziecko, mam 21 lat i jestem bardzo szczęśliwa, to nieprawda że mając dziecko nie masz już życia a jeśli potrafi się o siebie zadbać to nie trzeba wyglądać jak panie wyżej-jak świnie :-)

Gość gość
Uważaj byś z tej radości nie porobiła.

Gość gość
gościu z 16:19 jak się mamusi ciągle dziecko podrzuca i dziadkowie wychowują to co się dziwić. Dopóki nie oddasz do żłobka/przedszkola nie będziesz miała życia. Mam 23 lata, mam męża, który mi pomaga, ale co z tego jak dziecko jest ciągle na etapie "mama"? Nie ważne, że ja bym mogła książkę poczytać, a oni się pobawić, musi być mama i koniec! Także Ci gratuluje, ale i współczuje, to wszystko nie jest tak cudowne jak się wydaje.

Gość gość
Jak do tego doszło ? Mogłabyś to szczegółowo opisać ?

Gość gość
Gratuluję

Gość gość
nie wiem kogo nazywasz swinia ale widac ze brak Ci kultury dziewczynko, nie znasz nikogo stad osobiscie a oceniasz. Widac ze masz 21 lat. Autorce gratuluje ale wiedz, ze prawdziwe zycie bardzo rozni sie od tego z kolorowych pisemek dla kobiet. Pozdrawiam

Gość gość
Dokladnie dziecko to nie takie hop siup. Ja staralam sie o dziecko 4 lata kocham mojego syna nad zycie, ale czesto mam ochote zamknac drzwi za soba z drugiej strony i wrocic za miesiac. To prawda, ze stare zycie sie konczy i zaczyna cos nowego. Moj syn ma 5 miesiecy od poczatku ciagle placze, marudzi, nic mu nie pasuje. Bylismy u wszystkich mozliwych lekarzy jest zdrowy jak ryba. Ja od 5 miesiecy nie przespalam ciagiem 3 godzin. Macierzynstwo to ciezki orzech. Zycze ci powodzenia i duzo cierpliwosci.

Gość gość
Przykro mi ze musze wyprowadzić cie z błędu, mam 21 lat, mieszkam z mężem sama, studiuje w weekendy, zajmuje się dzieckiem tylko ja i mąż, wszystko jest kwestią organizacji. A co do świń to same tak nazywaly się panie z komentarzy.

Gość gość
Czyli kupisz sobie zaocznie magazyniera? :classic_cool:

Gość gość
gdzie napisaly ze sa ŚWINIAMI?

Gość gość
Zależy też wszystko od priorytetów bo jeśli dla was liczą się imprezy itd to rzeczywiście to jest trudniejsze do realizacji mając dziecko ale ja mówię o spotkaniu z przyjaciółka która nawet może przyjść do mnie do domu czy sporadyczym wyjściu do miasta wiec Nie potrzebuję dziecka nigdzie podrzucac jak zostało mi to zarzucone.kobieta cieszy się z ciąży ale jak zwykle muszą być jednostki które maja do powiedzenia cos niemiłego. Myślę że autorka sama oceni czy macierzyństwo to szczęście czy nie, bo przedstawiacie to jak koniec świata. To że wam się nie układa, że mężów macie jakich macie i wam nie pomagają oraz ze ciężko wam wrócić do figury to nie znaczy ze każdy tak ma! Zamiast stekac ze mężowie nie mają ochoty na seks spójrzcie w lustro i zobaczcie czy nie mają ku temu powodów a wy zajmijcie się treningiem a nie siedzicie na forum i wygłaszacie jakieś herezje. Oczywiście z dzieckiem nie zawsze jest kolorowo ale pozytywne sytuację znacznie przeważają

Gość gość
Zalosne baby , ktore nie maja oparcia w swoich partnerach musza gdzies wyladowac swoje frustracje. Nie przejmuj sie nimi autorko, gratuluje i bardzo sie ciesze z Twojej radosci. A teraz zycze mnostwo wytrwalosci w slabszych momentach :)