Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w ojczymie mojego chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy z moim facetem razem od 5 miesięcy, starał się o mnie prawie tyle samo. Miesiąc temu pierwszy raz u niego byłam.. i jak zobaczyłam jego ojczyma, to coś się ze mną stało. Z wyglądu jak to facet po 40stce, lekko już siwiejący, z długimi włosami i kolczykiem w uchu.. ale ta chemia... nigdy nie czułam takiej do żadnego faceta. Nie wiem, czy mi się nie wydaje, ale on też na mnie często patrzył, a jak uczyli mnie strzelać, to nadmiernie często mnie dotykał, niby tu coś poprawiał, to tam i opierniczał mojego faceta, że jest dla mnie 'za malo delikatny..'. W każdym bądź razie dziwnie mi z myślą, że ojczym mojego partnera pociąga mnie o wiele bardziej niż on.. Teraz coś o moich relacjach z chlopakiem: mamy sporo wspólnych zainteresowań i spraw, ale raczej nie ma tego czegoś między nami. Jego pocałunki nie sprawiają mi przyjemności... Bardziej czuję, że mógłby być moim kolegą niż chłopakiem Mam 21 lat. Raczej nie założyłam tego wątku po to, żeby zapytać, jak poderwać tego ojczyma.. ale przyznam, że myśli o nim sprawiają mi przyjemność i nie mogę się doczekać, aż znowu będę u swojego chłopaka (jestem tak rzadko ,gdyż mieszka poza miastem, a ja pracuję i studiuję). Z drugiej strony jest to nie fair wobec niego...

Gość gość
P.S wiem, że słowo 'zakochałam' jest może trochę na wyrost..

Gość gość
s********j to mój temat. właśnie , że się zakochałam na zabuj

Gość gość
Boże zboczona jesteś czy co.. Sprawa jak z ukrytej prawdy..

Gość gość
Już jakieś durne podszywy? i to z takimi błędami ortograficznymi... Boże, ludzie, po ile wy macie lat? 10?

Gość gość
a ja przeczytałam : w ojczyźnie mojego chłopaka :D

Gość gość
Zboczona? Nie rozróżniasz pewnych kwestii... i spłycasz. A takie sytuacje jak moja się zdarzają, dlaczegóż by nie.

Gość gość
mogłabyś zamienić chlopaka na ojczyma gdyby ten drugi był wolny ale jeśli nie jest to ....dupa zimna. prędzej czy później facet przeleci cię i wtedy jak będą wyglądać wasze relacje? musisz zdecydować czy chcesz rozbić rodzinę dla przyjemności czy dla stałego związku. bo to, że się wyda musisz wziąć po uwagę !!!

Gość gość
moja mama twierdzi , że on jest lepszy od mojego chłopaka

Gość gość
No właśnie nie jest wolny. Jest w długoletnim związku z matką mojego chłopaka.. No właśnie, przeleci. Dla niego mogłoby to być przelecenie młodej laski, taka przygoda, i tyle.

Gość gość
Na dodatek moja mama twierdzi, że ojczym mojego chłopaka ma większego penisa od niego. Zastanawia mnie, skąd ona może o tym wiedzieć?

Gość gość
jest przystojny , meski i ma firmę

Gość gość
Nie zwracajcie uwagi na podszywy. Moja matka go nie zna :). Za to swojego 'zięcia' zna i lubi

Gość gość
Ale podszywie jedziesz stereotypami

Gość gość
Dobrze ru/cha w odb/yt

Gość gość
Szkoda mi twojego chłopaka ale by miał minę jakby sie dowiedział z jakąś zakłamana suką jest, która jest z nim tylko by oglądać jego starego haha idiotka

Gość gość
Tak, bo ja jego ojca codziennie oglądam... ale zdaję sobie sprawę, że to uczciwe nie jest. Choć już raz odbyliśmy rozmowę na temat uczuć

Gość gość
p******a jestes w starym dziadzie sie bujac

Gość gość
poziom tych rozmów to żenada. ale to naturalne, że ludzie mają do siebie pociąg. na to wpływają feromony i nie można im się oprzeć

Gość gość
Nie no - oprzeć się można, tylko odczuć nie wykasujesz :)

Gość gość
Ulzyj sobie z nim kobieto, raz sie zyje. Tzipka nie mydlo, sie nie wymydli :)