Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megasmutnaowieczka

Czy on ma inną czy chce mnie przestraszyć proszę o odpowiedzi

Polecane posty

Gość megasmutnaowieczka

Mój obecny/były facet to szuja, łajza...Ja go tak kocham, ale kłóciliśmy się za bardzo. On ma 30 lat a zachowuje się jak dzieciak. Robi mi bardzo często na złość, celowo wzbudza zazdrość. A dzisiaj...wydzwaniał do mnie. Ja zobaczyłam na fb że był z jakąś inną na randce, sam post i oznaczenie. Potem odebrałam i powiedział mi: "moja dziewczyna, jak się dowiedziała jaka dla mnie byłaś to się złapała za głowę". A po pierwsze: -on jest spłukany teraz, a niby zaprosił ją na rozrywkę, która kosztuje 250zł od osoby. -ta laska, to jakaś młodsza od niego o 10 lat dziewczynka -ciągle do mnie pisał, wydzwaniał, groził, że jak nie odbiore to mi rozwali telefon, albo szantażował: "albo odbierzesz, albo ułożę sobie życie z tą dziewczyną- wybieraj" Ja mu wczoraj napisałam, że po tym wszystkim co mi zrobił (a był ku***ą straszną dla mnie) to nie chce z nim być. Myślałam jednak, że mi pokaże jak mu zależy, bo wiem od naszej wspólnej znajomej, zwierzał się jej w tajemnicy, że on tylko ze mną chce być i nie wyobraża sobie, żeby mnie nie było koło niego, że mnie kocha. A tu taka akcja z dziewczyną jakąś? Nie chce mi się wierzyć :( Trzęsę się cała, musiałam wyjść wcześniej z pracy. Proszę o odpowiedzi.

Gość gość
trudno ocenić, ale wiem że faceci często chwytają się wszystkiego w akcie desperacji

Gość gość
ty jestes glupia ze z nim jestes trzydziestolatek haha i '' moja dziewczyna jak sie dowie // '' hahaha Ci 30 latkowie to w ogole nie dojrzali. Moj tez mi robi na zlosc :O albo jest zazdrosny

Gość megasmutnaowieczka
a ktos jeszcze sie wypowie blagam

Gość gość
dziewcze alez niech sobie uklada zycie z kim tylko zechce to nie jest facet dla ciebie dla niej pewnie tez nie ale ona jeszcze o tym nie wie

Gość gość
ja pitolę co za koleś. Jak najdalej od takich !

Gość megasmutnaowieczka
niby studentka psychologii...a się nie umie poznać na człowieku...