Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka wyciskarka do soków?

Polecane posty

Gość gość

Witam! Chcę kupić wyciskarkę do soków, z tym że nie wiem czym się kierować .... Może ktoś, coś może polecić? czy coś doradzić?

Gość gość
Głównie zwróć uwagę na ilość obrotów.Te które mają 30 -60 obrotów są kiepskie trochę mocniej naciśniesz owoc i one zaraz się zatrzymują.Miałam tą słabą to oddałam . Obecnie mam taką o mocy 160 to jest porządna , ma siłę i super mogę nią wycisnąć każdy owoc do suchości dosłownie w sekundę .

Gość gość
Myślę, że warto zainwestować w droższą. Ale też zastanów się, czy naprawdę będziesz używać. My mamy, ale używamy baardzo rzadko.

Gość gość
od zawsze marzyłam o wyciskarce i to porządnej, jestem w stanie wydać więcej pieniędzy, wiem że porządny sprzęt jest kosztowny, chce się dowiedzieć z Waszego doświadczenia jaki sprzęt polecacie, marka itp. Boję się że wydam dużo pieniędzy a sprzęt nie będzie wystarczająco spełniał moje oczekiwania.

Gość gość
Wiesz najlepiej kupować sprzęty tych sprawdzonych starych marek.One wprawdzie już nie są tak dobre jak dawniej , jednak lepsze od tych jakichś tam . A w wyciskarce tylko moc się liczy , im większa tym lepsza .

Gość jadwiga34
Nasze dzieci miały problemy z zaparciami, tak więc lekarka poleciła abyśmy robili naturalne soki z jabłek. Po przeglądaniu opinii na forach postanowiliśmy kupić wyciskarkę HUROM HH2G przeczytać możesz o niej tutaj http://www.wycisnijsok.pl/testy/test-wyciskarki-hurom-hh2g . Spełnia nasze oczekiwania, ludzie którzy się zastanawiają nad kupnem na pewno nie pożałują wyboru.