Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lodówka side by side kto ma opinie?

Polecane posty

Gość gość

"ja kaja" zastanawiam sie nad ta lodówką. mam dużą kuchnię i podoba mi się ta lodówka konkretnie samsung. Czy warto. ma duzo miejsca jak i lodówka tak i zamrażarka. A jak z pradem? Nie będę co miesiąc się wściekac jak rachunek przyjdzie? teraz mam amikę 150 wysoości. Ma 2 półki i jest z mała dla naszej 5 osobowej rodzinki, a zamrażarka to masakra 2 szuflasy i tacka, z czego jedna szuflada jest jakby połowa bo agregat jest na tej dolnej czesci. A poza tym stale mam wodę w lodówce pod pojemnikami plastikowymi. Czekam na opinie

Gość gość
"ja kaja" nikt nie ma ?

Gość gość
? Jeśli chodzi o marki to polecam Ci LG, sama mam ich lodówkę typu combi i jest super, energooszczędna, pojemna, ładnie wygląda (mam aneks i to dla mnie też było ważne)

Gość gość
Mam side by side Whirlpool od 10 lat , jest o.k. Jesli będę zmieniała to na taką dzielona nie w pionie tylko w poziomie z zamrażarką na dole-jest jeszcze pojemniejsza.

Gość roszynkka
10 lat to już starocie, pewnie dużo prądu ciągnie.Ja kupiłam sobie lg z silnikiem liniowym to ma klasę energetyczną A+++ a stara też dużo prądu pobierała, teraz jest lepiej no i mam ciszej przede wszystkim w kuchennym aneksie