Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zabezpieczanie metalu przed rdzą

Polecane posty

Gość gość
Chyba dzięki malowaniu proszkowemu mozna zabezpieczyć metal, prawda? Nakladając odpowiednią powłokę ochronną? Co myślicie? W razie czego mam już namiar na sprawdzona firmę oferującą usługi w zakresie malowania proszkowego czy galwanizacji http://www.zugilprojekt.pl/ - polecam!

Gość gość
Jeżeli poszukujecie firmy, która zajmuje się piaskowaniem i lakierowaniem metali to skontaktujcie się z firmą www.vi-kolor.pl z Warszawy. Firma ta zajmuje się też transportem metalu, jeżeli klient sam nie może go dostarczyć.

Jeżeli poszukujecie odpowiedniej firmy, która się tym zajmuje to skontaktujcie się z www.vi-kolor.pl Jest to lakiernia proszkowa, która ma swoją siedzibę pod Warszawą. Korzystałem z ich usług i mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm.

Gość Mirek

Ja mogę polecić firmę z Warszawy Rodozja, która oferuję sprzedaż preparatów do suwania farb i lakieru, renowacja felg, odrdzewianie powierzchni i zabezpieczanie ich przed korozją, preparaty do usuwania powłok lakierniczych, proszkowych, malarskich i wiele innych preparatów potrzebnych do takich działań. 

Gość Artur

Poradzą sobie z problemem w mig chłopaki z lakierni proszkowej Stelco pod Krakowem. Mają doświadczenie i dobre zaplecze sprzętowe.