Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do któreg roku wasze dzieci spały w dzień

Polecane posty

Gość gość

moja córka ma 17 mies i nie zawsze chce spać w dzień a jak śpi to od około 13-14.30 lub później. Chodzi przez to póżno spać usypia około 21.30 lub nawet 22.00 . Dodam że rano wstaje około 8.00 - 8.30

Gość gość
mój syn ma 3,5 roku, wstaje o 8.00, drzemka (zawsze, bardzo się jej domaga) 14.00-16.00, zasypia o 21.00

Gość gość
córka jak miała skończony rok przestała spać w dzien. Ja tam się z tego cieszyłam bo przynajmniej o godz. 19 już wykapana smacznie spala a ja miałam wieczór dla siebie. Wstawała między 6 a 7. W weekendy przetrzymywałam ja do 20-21 jak najdłużej się dało to wtedy dawała pospać do 8-9. Ale ja i tak byłam/jestem rannym ptaszkiem wiec układ wczesnego kładzenia spać i wczesnego wstawania bardzo mi odpowiadał.

Gość gość
Moj syn ma dwa lata i spi jescze w dzień. Jak go nie położę to o 17 jesy wykończony i marudny. Dlatego kolo 13 spi 30 minut do godziny.

Gość gość
Moj ma 18 miesiecy i juz nie spi w dzien. U nas wygladalo to tak ze zasypial wlasnie miedzy 12-14 i po drzemce byl tak wyspany ze szalał do 23 a nawet dluzej bo po prostu nie byl spiacy. Przetrzymalam go raz drugi i zasypial bez drzemki ok 18 18-30 juz na noc. Nie zmienilo to godziny wstawania budzil sie 7-8. I teraz juz wcale go nie przetrzymuje zasypia roznie miedzy 19-21 i spi do 8:30.

Gość gość
Moja ma 2,5 roku i jeszcze śpi w dzień, czasem nie chce - wtedy zasypia na noc około 21, ale zwykle drzemka jest jej potrzebna, tak 1-2 godziny, jak śpi w ciągu dnia to potrafi na noc zasnąć nawet o 23. Ale mnie to nie przeszkadza bo jestem nocnym markiem, zasypiam najwcześniej o 1 nawet jak muszę wstać wcześnie do pracy.

Gość gość
Moja ma niecałe 2 latka.chodzi spać zawsze o 20.00 budzi się 8 lub 9. Potem zawsze koło 13 idzie spać i śpi przeważnie koło 3 h.

Gość gość
Syn ma nie ale 2,5 roku, miał okolo 18 m-cy jak zaczął sie buntować na drzemkę, ale jeszcze spal, teraz naprawde ciężko żeby zasnal w,dzień, jak juz zaśnie to spi 2h i ciężko go uśpić wieczorem (a rano i tak 7 na nogach), natomiast jak nie ma drzemki to 19:30-20:00 juz spi. Na codzien chodzi do przedszkola to tam zawsze spi (o 12, ok godziny) i wtedy w domu zasypia kolo 21 dopiero

Gość gość
Moi synowie 3 latka i 4,5 roku śpią 2 godziny w ciągu dnia (ten starszy tylko w weekend bo wiadomo w przedszkolu dla 4-latków nie ma już leżakowania). Zasypiają 20.00-20.30, pobudka 6.30 i oby tak dalej :)

Gość gość
Do roku 2012.

Gość gość
gościu o 12:53 starsznie duzo ten twój maluch śpi fajnie masz

Gość gość
Syn do 2 roku życia spał w dzień, później rzadko mu sie już zdarzało... U

Gość gość
do 93.