Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiyta u seksuologa

Polecane posty

Gość gość

czeka mnie wizyta u seksuologa i bardzo to przezywam. Nie wiem jak wyglądają takie terapie seksuologiczne, jakie pytania są zadawane . Stres ogromny. Ktoś z was może by na takiej terapii?

Gość gość
spoko, pipke pokażesz, wstydliwa jesteś studentko?

Gość gość
Ale to.psycholog czy psychiatra. ?

Gość gość
Ja byłem nic strasznego. Pytał mnie czy partnerka jest dla mnie atrakcyjna. Opowiedzialem tez ze nie klócimy się, nie mam stresującej pracy, nie mogl znaleźć przyczyny dopóki nie powiedziałem ze zażywam leki na depresje , gdy wymieniłem nazwe leku od razu wiedział ze przyczyną braku libido jest wysoka prolaktyna spowodowana tym lekiem. Badanie laboratoryjne potwierdzilo ten fakt.

Gość gość
tak jak ktoś wyżej napisał wizyta nie jest straszna i polega na rozmowie pomiędzy lekażem a osobą, lub parą. Ludzie maja różne problemy, zaburzenia, które gdzieś skrywają. Ja też miałam obniżone libido, nie miałam ochoty na seks a mój mąż aż za bardzo. Poszłam do seksuologa bo bałam się o nasze małżeństwo. Byłam na wizycie u seksuologa http://www.seksuolog-warszawa.com.pl/. rozmowa przebiegała spokojnie, seksuolog chciał poznać moje życie, pytał mnie o różne sprawy o miłość, o staż związku o moje przebyte choroby, o czas wolny, o pracę i szybko znalazł przyczynę mojej oziębłości. Przepracowanie, brak urlopu spowodowało moją oziębłość, ale teraz już wszystko się uspokoiło.