Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niunia1412

Proszę o pomoc.... szukam konkretnej biżu z Zary!

Polecane posty

Witam, jak w temacie, szukam konkretnej biżuterii z Zary, chciałabym dodać zdjęcie ale nie mogę, dlatego spróbuję Wam opisać :) Szukam naszyjnika i bransoletki, jest to obręcz (materiał plastyczny) zakończony po każdej stronie 1 perłą. Perły są takiej samej wielkości. To dość prosta i klasyczna biżuteria a takiej potrzebuję :) Wpisując na Google " Zara kolia perły" w 3 rzędzie jest zdjęcie przedstawiające naszyjnik i bransoletkę na oryginalnych kartonikach Zary. To dla zobrazowania mojej prośby :) Nie interesują mnie podróbki, czyli obręcz jest cieńsza oraz perły są w różnej wielości (mała i duża). Może być nowa albo używana. Zła jestem na siebie, ponieważ kiedy miałam okazję kupić to czekałam, a teraz nie mogę w Zarze kupić :( Szukałam na Allegro, OLX i nic. Na Allegro niby są ale to podróbki :( Może któraś z Was kupiła i znudził się komplet, a może nietrafiony prezent? :) Komplet jest 3 częściowy, czyli naszyjnik/obręcz; bransoletka oraz pierścionek, jednak ja szukam bez pierścionka. Jeśli ktoś chce sprzedać cały 3 częściowy, to również kupię, bardzo mi zależy na tym komplecie :) Jeżeli któraś z Was może mi pomóc, będę bardzo wdzięczna. Buziaki :)