Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może być pęknięcie stopy?

Polecane posty

Gość gość

Mamusie, piszę na tym forum bo tu najczęściej podczytuję :) Bawiłam się dziś z córką w gonionego w kuchni, wiem, głupi pomysł - szuflada była lekko otwarta i środkiem stopy uderzyłam w róg szuflady. Boli dość mocno, jak zginam palce i prostuję to też, jak chodzę to też muszę stopę stawiać bokiem. Czy to może być jakieś pęknięcie? powinnam jechac do szpitala czy mogę poczekac do jutra jak rozwinie się sytuacja? teraz nawet nie bardzo mogę - 2 dzieci już śpi... Jak dotknę to też boi, jednak nie spucho ani nie zrobiło się fioletowe, jedynie delikatnie spuchnięcie w miejscu uderzenia, nic więcej. Co robic? Co Wy byście zrobiły?? jak np. siedzę to czujętakie lekkie pusowanie w stopie, stało się to godzinę temu

Gość gość
skoro zlamana nie jest, mozesz poczekac do jutra. ale jutro jak nie bedzie ok powinnas isc do lekarza

Gość gość
Pewnie stłuczenie tylko. Ja gdy złamałam palec u nogi po uderzeniu to od razu spuchło i pojawił się ogromny siniak.

Gość gość
Może to być pękniecie jak najbardziej, ale spokojnie, nic się nie stanie jak poczekasz z tym do jutra, jedź na spokojnie do szpitala, zrobią ci prześwietlenie i będzie wiadomo. Mój kolega trzy tygodnie chodził z pękniętą kością w stopie, owszem, narzekał że go boli, ale dopiero jak się zaczęło to przedłużać to pojechał do lekarza. Wszystko się zrosło jest ok.