Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amanda06

co może mi dolegać?

Polecane posty

mam bóle nerek ( podobno kamienie), często jestem senna, Źle się czuje codzienne nie potrafię się skupić na nauce ( matura w tym roku i egzamin zawodowy) Co mi radzicie? Byłam u lekarza urologa mówił że kamienie mam i proszki miały pomóc, inni lekarze mówią że jest ok ale też by dali leki ja już mam ich dojść nie pomagają więc biorę aby przeciw bólowe w razie potrzeby myślę że to zdrowsze bo ile można brać leki bez potrzeby. mam też bolesne miesiączki (bardzo bolesne) czy to może mieć związek z bolącym brzuchem nawet bez wtedy gdy go nie mam ból jest mniejszy ale niestety jest

Gość gość
no niestety nie za dobrze to wygląda...jak dla mnie możesz mieć problemy z tarczycą...z hormonami...

Gość gość
19 lat ? Hmmm... Szkoda ,że nie dożyjesz 20 urodzin. Przykro mi ale to wskazuje na zaawansowanego raka :(

Gość gość
19 lat ? Hmmm... Szkoda ,że nie dożyjesz 20 urodzin. Przykro mi ale to wskazuje na zaawansowanego raka A czemu ty taką diagnoze wystawiasz po kilku objawach? Rak? Śmierć? Bez przesady...

"19 lat ? Hmmm... Szkoda ,że nie dożyjesz 20 urodzin. Przykro mi ale to wskazuje na zaawansowanego raka " Ty masz raka mózgu. A autorce zalecam wizytę u lekarza na kompletne badania (+ badanie tarczycy)a nie zadawanie pytań na jakimś forum. Swoją drogą wszystkie objawy wskazują na PMS. Serio.

Do: gość dziś no niestety nie za dobrze to wygląda...jak dla mnie możesz mieć problemy z tarczycą...z hormonami... Nie tarczyca nie, na tarczyce się badałam jest tu ok a hormony też są ok

Do: urszak dziś Hipochondria? Dlaczego? Bólu sobie sama z siebie nie wymyślam ja go czuje nawet bardzo dojść często. jak pisałam mam kamienie na nerkach

Gość gość
jak mozna nie wiedziec czym jest hipochondria? :O tarczyca jest zawsze pierwszym pomyslem na diagnoze, ale skoro masz ja czysta i hormony w porzadku (nie masz PCOs?) to ktos tutaj wspomnial objawy PMS i zgodzilabym sie. Niektore kobiety przed okresem i w trakcie naprawde czuja sie (i sa) chore.

Gość gość
Ja mialam identycznie jak mialam 20 lat, teraz mam 45 i slad po tych dolegliwosciach zaginal:) to przejsciowe, nic ci nie bedzie:)

Gość gość
gdzie ty pindziu kierujesz tak złożone pytania to może świadczyć o twojej głębokiej głu....cie

Gość gość
Jajniki moga byc przyczyna zlego samopoczucia, moja torbiel na jajniku dala mi popalic, promieniowalo na inne narzady. Moze tez byc to wina zlego odzywiania sie. Mozesz jesz cos czego nie powinnas

Dzięki za konkretne odpowiedzi pomogły mi trochę, co do zdrowego trybu życia to staram się zachować normę nie jem fast foodów pije herbatę i wodę mineralną czasem kawę z mlekiem jedyną słabością są słodycze ale je też ograniczam. czasu mam mało na ćwiczenia ale jak tylko mam czas to staram się ćwiczyć

Gość głuchawy28
za dużo sexu

Gość gość
Zanim napisalas o mleku to mialam zapytac czy pijesz mleko. Sprobuj calkieicie wyeliminowac narazie mleko:)

Gość gość
może to endometrioza. Cięzko ją wykryć przez usg, potrzeba jest laparoskopia diagnostyczna. Właśnie przez to masz torbiele i problemy podczas miesiączki. Dolegliwości charakteryzują się właśnie silnymi bolami podczas menstruacji. Poszukaj konkretnego ginekologa. Nie takiego, która zbywa Cię bez konkretnej diagnozy. W necie pełno masz opinii o lekarzach.