Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojcio4541

Czy życie i stwórca przeznaczyli moje życie na cierpnie?

Polecane posty

Gość wojcio4541

Ma ktoś z Was podobne problemy, mam obecnie 21 lat i próbuję pozbierać się sam do życia. Jak miałem 8 i 9 lat byłem regularnie gwałcony(nie ważne przez kogo, ale nie rodzina), w szkole przez to wszystko byłem nieśmiały, mało z kim rozmawiałem, w liceum to się zmieniło ale przez to nie potrafię normalnie funkcjonować, głupi rówieśnicy mi przez to dobijali(bo chyba im za bardzo siebie przypominałem), w wieku 19-20 lat niby miałem dziewczynę rok starszą, jej zależało potem mnie olała, oszukała a ja jej nawet obiady gotowałem, nie powiem ona też-oswoiła i olała głupia zdzira, rok temu mój tata zmarł i musiałem iść do pracy bo mama sama to ciężko utrzymać mnie, siebie i młodego brata. w dodatku rodzice nie dali mi miłości w życiu prócz kasy, próbuję już się doszukiwać szczęścia nawet w tym, że ktoś się do mnie uśmiecha, da mi coś za nic ale tego mało jest, gdy ja prawie każdemu chcę coś pomóc, od tego wszystkiego psychika mi siadła i od 1,5 roku biore antydepresanty, nie wiem już czy los mi tak zapisał, czy może kiedyś szczęście się gdzieś pojawi? ma ktoś podobne sytuacje

Gość gość
Moze spotkasz milosc jednego dnia i bedzie kiedys lepiej. Nie musi tak byc, ale sa duze szanse, ze tak bedzie.

Gość gość
A jesli chcialbys czasem z kims popisac moge podac maila, dobrzi ludzie czesto maja ciezko w zyciu.

Gość gość
szczeście jeszcze sie pojawi :) dużo przeszedłeś i obyś wyczerpał limit cierpienia...jesteś silny,że mimo wszystko dajesz sobie jakoś radę.