Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce urodzić w 30tc!

Polecane posty

Gość gość
Psychiatryk..

Gość gość
Na co niby jestes chora? Na glowe?

Gość gość
Co to za choroba? I co to za miasto?

Gość gość
Sami jestescie chorzy! nie jestem chora na glowe. A miasta nie napisze bo jesli bylby tu ktos z mojego miasta to by wiedzial ze to ja. Tylko ja mam taka sytuacje a kazdy rozklada race. Nie wazne juz.. i tak nic nie rozumiecie, uwazacie ze wkrecam itp. Dobrej nocy, jakos sobie poradze

Gość gość
Napisz na co jestes chora i dlaczego to jest takie grozne dla dziecka i Ciebie

OK, ale czego od nas oczekujesz??? Sama nic nie chcesz powiedziec a nam robisz wyrzuty :(

Gość gość
bo prosilam zebyscie nie pytali dlaczego itp tylko o rady jak przyspieszyc porod

Gość gość
Chcesz poronic my mamy nie pytac tylko powiedziec jak? Zwariowalas

dobrze zrozumiałam, chcesz wywołać poród bo tylko w ten sposób mogą Ci zrobić cesarkę w oddalonym daleko szpitalu bo tam wiozą zagrożone ciąże? powtórzę, ogarnij się

Gość gość
Poronic? chce wlasnie zeby dziecko zylo bo tylko takie sa szanse, jesli cos se stanie to tutaj beda ratowac mnie a nie jego. Czy Wy nic nie rozumiecie?

Gość gość
nie rozumiemy. Nie masz na bilet by pojechac 60 km? To za co cjcesz dziecko wychowac jsk nie masz na lekarza tez?

poczytaj sobie o powikłaniach wcześniactwa i zastanów się czy chcesz zrobić dziecku taaaaką krzywdę...

Gość gość
koniec tematu i tak nie rozumiecie.

Gość gość
autorko,trochę Cię rozumiem bo byłam w podobnej sytuacji,też chorowałam i wiedziałam że będą ratować najpierw mnie,potem dziecko,byłam w 31 tyg.ciąży.Niestety nie mogę poradzić Ci nic innego jak to żebyś zmieniła szpital na taki który ma dobre zaplecze dla wcześniaków.Tam na pewno zrobią cesarkę jeśli Twoja choroba zagraża dziecku.Zresztą trochę to pokręcone,czemu niby nie chcą rozwiązać ciąży skoro szkodzi to i tobie i maluszkowi?

Gość gość
Dobrze dobrze że ty rozumiesz

Gość gość
Dziecko w 30 tc ma juz duze szanse na przezycie i normalne zycie wiec wyluzujcie juz, ja tam sie nie wtracam bo rozumiem autorke sprobuj duzo seksu, sprzatania, spacerow, chodzenia po schodach, moze cos ruszy

Gość gość
poza tym domniemam że jesteś w szpitalu,pewnie państwowym,możesz się wypisać na własne żądanie i zgłosić się gdzie indziej,chyba nie mieszkasz na końcu świata.

30 tc i normalne życie? wielka rzadkość, prawdziwe wyjątki niestety. Wcześniactwo wygląda pięknie tylko w akcjach wośpu. W szpitalu to ból, cierpienie, powikłania na całe życie

Gość gość
tak, jestem w szpitalu bo musze byc pod stala kontrola. Niby nie mieszkam na koncu swiata ale naprawde nie mamy pieniedzy, zadnej rodziny do pomocy

Gość gość
A jak dziecko nie przeżyje? Albo będzie później miało problemy ze zdrowiem? To co wtedy mądra mamusiu? Będziesz płakać całe życie? Zastanów się.

Gość gość
Przezyje, jest duzy, ma 1500 gram i 48cm, da rade. Wierze w niego. Liczy sie tylko ON.

to jest właśnie ten przypadek, kiedy szpital powinien odżałować i zapewnić konsultację psychiatryczną. Nawet citową

Gość gość
Chyba Wam potrzebny psychiatra a nie mi, ciekawe czy bylybyscie takie madre jakbyscie uslyszaly dzis ze "Twoje dziecko w brzuchu ma male szanse na zycie ale nic nie mozemy zrobic. Nie wywolamy porodu bo to moze skonczyc sie zle tez dla Ciebie. Dla nas na pierwszym miejscu jest matka a pozniej dziecko"

Gość gość
ha ha ha, nie stać ją na bilet do innego miasta ale na internet już tak? Naprawdę świetny system wartości. Może to i lepiej, żebyś nie przekazywała genów dalej...

Gość gość
a to nie wiesz ze w szpitalach jest wi-fi?

Gość gość
a to nie wiesz, że na czymś trzeba te posty pisać? telefon, laptop, tablet? stać ją na to?

Gość gość
telefon mam juz od bardzo dawna, chyba logiczne ze telefon jest potrzebny. To skoro tez mam mieszkanie (kawalerke) ale przeciez mam! to mnie musi byc stac na wszytsko! wezcie sie ogarnijcie. skonczcie juz pieprzyc, nie zrozumie ten kto nie jest w takiej sytuacji

Gość gość
oddaj telefon do lombardu to ci na bilet starczy

Gość gość
Wiesz co? Mam nadzieje ze jednak pieprzysz i to kretyńska prowokacja! Żadne dziecko nie mogłoby mieć tak popierdzielonej matki. Wszechwiedząca matka polka. Idź spać i poszukaj lepiej jakiejś roboty, bo w głowie to trociny masz. Jak nie masz kasy to za co chcesz wychować dziecko??? Pustak !