Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co pisać do kobiet na portalach randkowych aby odpisywały i chciały się umówić?

Polecane posty

Gość gość

Pisałem już wszystko .. nawet to co pisało w podręcznikach flirtu, w poradnikach sympatii, w materiałach o uwodzeniu. NIC NIE DZIAŁA. Zero randek na koncie. Co w ogóle te kobiety chcą tam przeczytać?

Gość gość
Byćmoże coś jest nie tak z twoim wyglądem.

Gość gość
Na mnie na przykład działa pozytywnie jak koleś nie robi sugestii w stylu - hej zasadzam się aby Cię zadoopczyć na pierwszym spotkanku bo to trendy modne i muszę nadgonić facetów z Jewropy Zachodniej rozumisz a Ty babo masz współpracować... bo to modne i teraz tak trzeba, niech żyje wolność & swoboda :P. Podstawa to NIE wysyłać takich syganłów. Polecam postawę - jestem sympatyczny i uprzejmy ale na wstępnym etapie zaczepianka, pisania czy kilku pierwszych spotkań neutralny sexualnie. Na zasadzanie się i zdobywanie będzie jeszcze czas :) najpierw niech się dziewczyna poczuje bezpiecznie, że nie jesteś sfrustrowanym Casanovą, co ma focha na świat bo go jądra cisną i dopomina się jak rozpieszczony goovniarz o samochodzik - daj mi daj mi daj mi!

Gość gość
dokładnie jak koleżanka powyżej napisała, nic bardziej mnie nie odstręcza niż jak facet w drugim zdaniu zaczyna wypisywać o seksie. momentalna czarna lista

Gość gość
Nie wiem jak jest teraz ale ze 3-4 lata temu byłem na jednym portalu randkowym i normalne, grzeczne zaczepki w ogóle nie działały. Dopiero jak zaczepka była wulgarniejsza i wskazywała na coś więcej, to wtedy zdarzało się że babki odpisywały, bo były zaciekawione. Co nie zmienia faktu, że 99,99% kobiet z takich portali w ogóle nikogo nie szuka, co najwyżej czekają aż zaczepi je ktoś o wyglądzie Deep-a lub Di Caprio :) a tak to są tam tylko po to aby sobie nie mogły zarzucić, że nie szukają, bo przecież szukają skoro tam są ;)

Gość gość
PRezentacja jest najwazniejsza im lepiej wygladasz tym wieksza szansa, ze odpisze

Gość gość
A kto normalny szuka partnera na portalu randkowym? Przecież tam do ludzi podchodzi się z zimnym wyrachowaniem, to jak zakupy w sklepie, zero jakiejkolwiek magii i radości z poznawania drugiej osoby, bo już po przeczytaniu profilu (o ile jest autentyczny) wiemy czy ta osoba się nadaje, czy nie.

Gość gość
9:56 dokladnie :) Dobrze powiedziane

kiedys dalbym ci setki rad, ale dzis kiedy moja ex nie odpisuje ani nie odbiera telefonow sam jestem zaklopotany :P:)

Gość gość
Nie pisz nic w stylu: Cze co porabiasz,co taka kobieta jak ty robi na tym portalu? Czesc umuwimy sie na dzisiaj wieczur w zaciszne miejsce? Hej,jak leci balblabla......(a dalej)masz może ochotę na sex????? Tez byłam na takich portalach.99procent facetów spodziewa się tylko seksu,większa część ma żony ,nie kryje się z tym.Zdarzają się dewianci,albo tacy co do 40 mieszkają z rodzicami i nie umieją nawet porozmawiać z kobietami. Natomiast ci,którzy są normalni ,często nie odpowiadają.Albo do mnie nie odpisuja.Co na jedno wychodzi.Albo juz kogoś znaleźli. Przypomniał mi się taki jeden,który mnie zaczepił,.Na zdjęciu był z ok 2 letnią dziewczynka.Gadka szmatka,pytam się, to twoja córka?myślę,może po rozwodzie,albo wdowiec,różnie jest.A on mi na to,ze nie, tojiego siostrzenica.Bardzo do niego podobna była. I dalej opowiada,ze ma siostrę bliźniaczkę,są ze sobą związani,on to dziecko lubi wiec dal z nią zdjęcie na portalu?RANDKoWYM. Dziwni. są ludzie.

Gość gość
Autorze,a co zazwyczaj do nich piszesz?