Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Około ilu razy dziennie stawia sie wam brzuch w 20 ,28 tc?

Polecane posty

Gość gość

Boje sie, ze u mnie juz nie sa to skurcze cwiczebne, ale jak to rozpoznac? :( 25 tc.

Gość gość
Ja miałam takie stawianie sie brzucha w 27 tygodniu okolo 10 razy dziennie czasem i więcej u mnie skonczylo sie szpitalem i proszkami rozkurczowymi

Gość gość
ja tez mam okolo 10 razy na dzien, jestem w 29tc ale szyjka ok, wszystko pozamykane, organizm sie przygotowuje do porodu wiec cos tam sie musi powoli dziac :) ale jak sie martwisz najlepiej sie skonsultowac z lekarzem bo moze Ci sie tez szyjka skracac a to nie dobrze by bylo choc i tak spokojnie sa na to leki i moglays donosic normalnie :)

Gość gość
stawia??o czym y moisz i jaki to jezyk?? 1 slysze

Gość gość
aa i jeszcze spokojnie mozesz brac na to nospe i magnez. Powinno pomoc i jesli masz mozliwosc to duzo odpoczywaj

Gość gość
Dzwonilam do lekarza, mam brac 3 x dziennie nospe i magnez a jak skurcze stana sie bolesne to do niego i szpital. POki co stawia mi sie brzuch okolo 20-30 razy dziennie.

Gość gość
no to duzo lez, odpoczywaj, nie przemeczaj sie, dzidzius najwazniejszy :) sprobuj nawet zasnac. Po paru dniach od brania lekow powinno byc Ci lepiej

Gość gość
Mam 2 letnia corke, wiec z przemeczaniem sie to bywa roznie ;) ale postaram sie jakby... mniej :)

Gość gość
o czym mowicie? co to oznacza ze brzuch sie stawia?

Gość gość
Czujesz takie napiecie w brzuchu, jakby ktos polozyl ci na niego kamien, robi sie jakby ciezki i sie spina. u mnie sam dol brzucha.