Gość gość Napisano Listopad 27, 2014 Co jakiś czas śni mi sie moj były narzeczony byłam z nim zareczynami parę lat temu. Niestety rozstalismy się. Ja później poznalam swojego obecnego męża z którym mam synka. On zaręczył się też jakiś rok temu z inną kobietą z którą spodziewa się teraz dziecka. Pytanie skąd wiem skoro nie mamy kontaktu? Facebook .. źródło informacji ood czasu do czasu. Dziś w nocy miałam jednak sen który siedzi mi w głowie i nie mogę przestać o nim myśleć. :"pojechalam na oddział do szpitala na jakieś badania nie wiem w tym samym czasie do gabinetu przyszedł on ze swoją narzeczona w ciąży (bez brzucha pewnie początek ). Niby drzwi były otwarte ale nie mogliśmy wyjść stamtąd byliśmy skazani na swoją obecność. Widziałam jak ja tuli i całuje w czoło jak mnie kiedyś. Ona ze zloscią patrzyla na mnie. Byłam wściekła ale potem zaczęłam się odzywać ze jeśli mamy tu przebywać to możemy się odzywać. Nie wiem co było pomiędzy ale wiem ze zaczęłam z nim rozmawiać na osobności ona była chyba czymś zajęta. Zaczelam się z nim całować i kochać. Krew była wszędzie. Nie wiem czemu bo nic mnie nie bolało chyba że okres (?)ona wyszła z jakis drzwi i nas zobaczyla z oddali ale chyba nie wiedziala o co chodzi. ja szybko ubieralam bieliznę ona zobaczyła krew i wiedziała co to znaczy i do czego doszlo. Ja uciekałam. Ona krzyczała coś. Co to może znaczyć ? On był moja pierwsze prawdziwa miłością. Teraz jestem w szczęśliwym związku ale co jakiś czas śni mi się i potem mam uczucie ze go kocham i tęsknię za nim. W takie dni odsuwam się i dystansuje do męża. Może ktoś mi pomóc? " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach